Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 04:34 Paylaş Dün saat 04:34 Serhat Işık yazdı: inşallah diyelim. elimde iki araç var. üçüncüsüne güç yetmez o kalabalığa gelseydin bir katakulli gerçekleşirdi. forumun tüm araç katakullicileri oradaydı ben sana satar kenara çekilirdim, sen elindekileri ne ara sattın diğerini ne ara aldın farkına bile varmazdın. Mertcan'ın araba ayak üstü gidiyordu son anda farkına vardı da kurtardı. ben daha araba 3 kasa mı 5 kasamı onu anlamaya çalışırken birileri arabayı satıyordu birileri de almaya hazırdı bundan Mertcan'ın haberi bile yoktu diyelim sen anla artık 6 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 05:01 Paylaş Dün saat 05:01 Benim hesap ta ödenmişti adam ödendi abi dedi hatta fazlası var dedi ben de aldım King in 1 haftalık kazancına denk para verdi adam bana 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 05:12 Paylaş Dün saat 05:12 Fatih Keskin yazdı: Benim hesap ta ödenmişti adam ödendi abi dedi hatta fazlası var dedi ben de aldım King in 1 haftalık kazancına denk para verdi adam bana Yanlışın olmasın oradaki hepimizin tüm hesabı için King anca bir adet entegre değiştirir oda canı isterse adam seni kim ile karıştırdı veya kimin adamı sandı ise direk aylık haraç vermiş sana (al bunların hepsini götür diye) 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Umut Kazanç yazdı: Kesesine bereket Sürekli dua alıyor o adam. Demekki böyle zengin olunuyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sürekli dua alıyor o adam. Demekki böyle zengin olunuyor. onun hesabını ödeyeni öğrendim düşündüğümüz kadar zengin değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: o kalabalığa gelseydin bir katakulli gerçekleşirdi. sen ara yolalrdan giderken durmadan sağa sola dönmeyi, yemeğin 1 saat geç gelmesini, önündeki içli köftenin kaybolmasını tesadüf mü sandın Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ben daha araba 3 kasa mı 5 kasamı onu anlamaya çalışırken birileri arabayı satıyordu birileri de almaya hazırdı Serhat Işık yazdı: inşallah diyelim. elimde iki araç var. üçüncüsüne güç yetmez derdine derman olayım getir egeayı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sen ara yolalrdan giderken durmadan sağa sola dönmeyi, yemeğin 1 saat geç gelmesini, önündeki içli köftenin kaybolmasını tesadüf mü sandın ben anlamıştım bir katakulli olduğunu ama oyunun benim üstüme oynandığını çözememişim Çağlar Bayur yazdı: derdine derman olayım getir egeayı bak müşterin hazırmış @serhat Işık 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sen ara yolalrdan giderken durmadan sağa sola dönmeyi, yemeğin 1 saat geç gelmesini, önündeki içli köftenin kaybolmasını tesadüf mü sandın derdine derman olayım getir egeayı Abi, otoparkta yerin var mı? benim egea otoparka alıştı da... Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bak müşterin hazırmış @serhat Işık müşterimiz değil, abimiz o bizim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Fatih Keskin yazdı: Benim hesap ta ödenmişti adam ödendi abi dedi hatta fazlası var dedi ben de aldım King in 1 haftalık kazancına denk para verdi adam bana Demek o yüzden valizle ayrılıyordun... 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Serhat Işık yazdı: otoparkta yerin var mı? buluruz bir kullanıcı 1 Yorum bağlantısı
Umut Kazanç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sürekli dua alıyor o adam. Demekki böyle zengin olunuyor. Allah bereketini arttırsın Abimizin Fatih Keskin yazdı: onun hesabını ödeyeni öğrendim düşündüğümüz kadar zengin değil Büyük dua aldı abi Bundan sonra fakirlik yüzü dert keder görmesin inşaAllah 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts