Mustafa Arıkan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun. İlk günler yapıştırın tadını çıkartın sonra düzeltirsiniz ortalamayı yavaş yavaş Aynen öyle ilk zamanlar yapıştırın ☺️ Çok keyifli oluyor elektrikli araç. İvmelenme harika, büyük keyif veriyor. ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Bu sessizliği bu konforu bu gücü bulunca kolay kolay vazgeçemez insan Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce İstanbul içinden körfezi dolaşarak Yalova, Bursa, Balıkesir, İzmir, Aydın şeklinde rota yaptım dün. Toplam 680 km yol yapmışım, ortalama 18.9 kw/100 km. Klima ve ısıtma kullanımından hiç feragat etmedim. Bursa'da çevreyolu kullandım, İzmir-Aydın arası otoban kullandım. İzmir sonrası harici köprü dışında bir para ödemedim. Bölünmüş yolda 90-110 aralığı, otobanda 120-130 civarı kullandım. Bence fena değil 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Arabaya Alıştıkça düşecek o Ben sabah Gebze-Sabiha Gökçen-Beyoğlu’na geldim. Ortalama 11 kW 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Arabaya Alıştıkça düşecek o Ben sabah Gebze-Sabiha Gökçen-Beyoğlu’na geldim. Ortalama 11 kW Düşerse güzel olur tabi ama 80-90 yol gitmek ciddi zor ve çok yoruluyorum dikkat edeyim derken. Bir de trafkte gidince tüketim düşük, uzun yolda hızlandıkça haliyle artıyor tüketim. İlk izlenimim 100-105 aralığını geçmezsem ve uzun soluklu rampada c moduyla inersem (rejen azalıyor) daha sağlıklı yürüyor. Normal modda hemen yavaşladığı için tekrar hızlanmak gerekiyor veya yavaşlarken hafif gazla desteklemek lazım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Beyoğlu’na geldim. eee sonra? Yorum bağlantısı
Recommended Posts