Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Hiç uğraşma. Uzun süre kullanmamış birine elektrikli arabayı anlatmak çok zor. Kamyon şoförü bile arada durup dinlenirken durmadan bin km giden bir insan eğer acil durumu yoksa psikiyatra gidip rapor almalı. Çişinde mi gelmiyor be adam. Abi günde 9 saat sahada IT hizmeti veren teknisyenim 3 yıl boyunca günlük km ortalamam 157 km çıkıyor. Ben yarım saat araba sürdüğümü sanarken aslında 2 saat araba sürüyorum. Çoğu zaman kontak açmayla stop etme arasında geçen yolculuğu hatırlamıyorum zamanda sıçramış gibi oluyorum. Mevcut c3 deposu 50 litre , yarı. Depoya ulaştığında ne ara bu depo yarı oldu diyorum. Meğersem 450 km yol yapmışım. Robot gibi araba sürüyorum. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Anlamadım ama kızma eşiğim yüksek benim. Şuna ithafendi. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Abi günde 9 saat sahada IT hizmeti veren teknisyenim 3 yıl boyunca günlük km ortalamam 157 km çıkıyor. Ben yarım saat araba sürdüğümü sanarken aslında 2 saat araba sürüyorum. Çoğu zaman kontak açmayla stop etme arasında geçen yolculuğu hatırlamıyorum zamanda sıçramış gibi oluyorum. Mevcut c3 deposu 50 litre , yarı. Depoya ulaştığında ne ara bu depo yarı oldu diyorum. Meğersem 450 km yol yapmışım. Robot gibi araba sürüyorum. Ee bu mesafeyi ktederken hiç yemek falan yemiyor musun? tuvalete gitmiyor musun? 10 dk şarj 160 km demek. 10 dakika da mı durmuyorsun? IT hizmetini arabanın şoför koltuğundan mı veriyorsun? Selim Bilgin yazdı: Şuna ithafendi. Valla Selim neye kızmamı öngördün gene anlamadım. Ama öyle diyorsan öyledir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Mertol Kip yazdı: Ee bu mesafeyi ktederken hiç yemek falan yemiyor musun? tuvalete gitmiyor musun? 10 dk şarj 160 km demek. 10 dakika da mı durmuyorsun? IT hizmetini arabanın şoför koltuğundan mı veriyorsun? Valla Selim neye kızmamı öngördün gene anlamadım. Ama öyle diyorsan öyledir. Selimin demek istediği bana şutlamalı paslamalı yorum yazacam ama sen yine kızıp gidersin diye yazamadığını ima etmek istiyor. Selim forumu sadece kendisi okuduğunu ve kamuya açık olan bu platformda herkesin aynı fikirde olmadığını, farklı düşüncelerin olduğunu bunlarla karşılaşmasının normal olduğunu anlamasını isterdim. Arabaya gelince , elektriklide verimliliğin giderek arttığı şu günler bu bsuv stelantis araçların çok musrif olduklarını düşünüyorum. Okadar musriflerki 1 kw elektriğin 15 tl olduğu şu günlerde 2016 yılında eski ioniq gibi bir arabanın 100 km de 13 kw yaktığını düşündüğümde 2025 bir suv 18-20 kw ile gezmesi, güçününde düşüklüğü değişik geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts