Ü.Emre Kartal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Israrla 80 üstü beklemek istasyonları da çok oyalıyor. Şarj ederken görüyorum. Teslada 99-100 arası 10 dakikadan fazla sürdüğü oluyor. Hız 1 kW ya düşüyor. 80 altında olsa 10 dakikada 20 kW enerji alır o Yoğunluğun fazla olduğu yerlerde 80 olunca otomatik kesmesi lazım. Test etmek amaçlı tam dolum yapmaya çalıştım, onda da 99 da çok bekletince sıkıldım bıraktım. Ama şarj bölümü kapağında haftada 1 tam şarj yapın yazıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Test etmek amaçlı tam dolum yapmaya çalıştım, onda da 99 da çok bekletince sıkıldım bıraktım. Ama şarj bölümü kapağında haftada 1 tam şarj yapın yazıyor Senin batarya ne? Ac bulup arada bir %100 yapmak lazım. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 dakika önce Yazar Paylaş 22 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Senin batarya ne? Ac bulup arada bir %100 yapmak lazım. LFP (lityum demir fosfat) olarak geçenlerden. Bir ortam oluşturabilirsem evden şarj işine odaklanıp çözeceğim. Dışarıdan şarjı azaltarak ilerlemek daha mantıklı gibi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: şarj bölümü kapağında haftada 1 tam şarj yapın Bu bütün elektrikliler için geçerli mi? Biz haftada bir anca şarj ediyoruz onda da %80 yetiyor da artıyor. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 19 dakika önce Yazar Paylaş 19 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Bu bütün elektrikliler için geçerli mi? Biz haftada bir anca şarj ediyoruz onda da %80 yetiyor da artıyor. Kapağın içerisinde yazan bilgi bu benim aracın. Belki batarya türüne göre değişiyor olabilir bilemiyorum. Ama haftada 1 anca şarj ederim ben de. Her defasında tam şarj yapmak çok mantıklı gelmiyor. Şarj kapağının içerisine bir bakın isterseniz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Tam şarj yapsanız bile emminin dediği gibi yavaş bir yerde, malum o da AC olacak, yapmak daha mantıklı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts