Ü.Emre Kartal 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Israrla 80 üstü beklemek istasyonları da çok oyalıyor. Şarj ederken görüyorum. Teslada 99-100 arası 10 dakikadan fazla sürdüğü oluyor. Hız 1 kW ya düşüyor. 80 altında olsa 10 dakikada 20 kW enerji alır o Yoğunluğun fazla olduğu yerlerde 80 olunca otomatik kesmesi lazım. Test etmek amaçlı tam dolum yapmaya çalıştım, onda da 99 da çok bekletince sıkıldım bıraktım. Ama şarj bölümü kapağında haftada 1 tam şarj yapın yazıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Test etmek amaçlı tam dolum yapmaya çalıştım, onda da 99 da çok bekletince sıkıldım bıraktım. Ama şarj bölümü kapağında haftada 1 tam şarj yapın yazıyor Senin batarya ne? Ac bulup arada bir %100 yapmak lazım. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Senin batarya ne? Ac bulup arada bir %100 yapmak lazım. LFP (lityum demir fosfat) olarak geçenlerden. Bir ortam oluşturabilirsem evden şarj işine odaklanıp çözeceğim. Dışarıdan şarjı azaltarak ilerlemek daha mantıklı gibi. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: şarj bölümü kapağında haftada 1 tam şarj yapın Bu bütün elektrikliler için geçerli mi? Biz haftada bir anca şarj ediyoruz onda da %80 yetiyor da artıyor. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bu bütün elektrikliler için geçerli mi? Biz haftada bir anca şarj ediyoruz onda da %80 yetiyor da artıyor. Kapağın içerisinde yazan bilgi bu benim aracın. Belki batarya türüne göre değişiyor olabilir bilemiyorum. Ama haftada 1 anca şarj ederim ben de. Her defasında tam şarj yapmak çok mantıklı gelmiyor. Şarj kapağının içerisine bir bakın isterseniz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tam şarj yapsanız bile emminin dediği gibi yavaş bir yerde, malum o da AC olacak, yapmak daha mantıklı. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Emre Şimşek yazdı: Tam şarj yapsanız bile emminin dediği gibi yavaş bir yerde, malum o da AC olacak, yapmak daha mantıklı. Farkeder mi emin değilim, dün zaten 90 civarından sonra 18 kw oldu şarj hızı. Kendi otomatik kısıyor bence. Ac ile yapmak maliyet açısından da avantajlı olur tabi, o kısım başka Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Arabanin fotosunu gören var mı ben mi kaçırdim 🙂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Farkeder mi emin değilim, dün zaten 90 civarından sonra 18 kw oldu şarj hızı. Kendi otomatik kısıyor bence. Fark eder bence, DC gelen üstünde bir çok işlem yapılıp daha sonra bataryaya gönderiliyor diye biliyorum. Normali AC şarj Evet, 80 den sonra 20 lere düşüyor. sonra doğru iyice kısıyor 1kw ya kadar düşüyor. Burada, tam dolup dolmadığını veya aşırı dolumu önlemek için sürekli kontrol ederek kalibre ederek ilerliyor. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Arabanin fotosunu gören var mı ben mi kaçırdim 🙂 Şöyle 2 kare paylaşayım Pek fırsatım olmuyor, hava da kötü gidince 11 saat önce tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Şöyle 2 kare paylaşayım Pek fırsatım olmuyor, hava da kötü gidince 🧿🧿 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Abrp ekrana full açılıyormu. Görsel alalım. Mesela topografya haritasınıda gösteriyor mu.Tesla vari bir görsel sunuyor mu. 11 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abrp ekrana full açılıyormu. Görsel alalım. Mesela topografya haritasınıda gösteriyor mu.Tesla vari bir görsel sunuyor mu. Tam ekran veya bölünmüş olarak nasıl isterseniz açılıyor. Harita modları mevcut, Tesla şeklinde derken eğer araç görüntüsü, etraftaki cisimleri tanıma gibi şeyler ise o yok doğal olarak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Tam ekran veya bölünmüş olarak nasıl isterseniz açılıyor. Harita modları mevcut, Tesla şeklinde derken eğer araç görüntüsü, etraftaki cisimleri tanıma gibi şeyler ise o yok doğal olarak. Tesla’da topografik haritaya göre bataryanın tahmini rejenerasyon ve tüketimlerin hesaplayan bir grafik var. Bolu dağının tırmanırken tahmini şu kadar tükenecek inerken bu kadar şarj olacaksın gibi gibi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Tesla’da topografik haritaya göre bataryanın tahmini rejenerasyon ve tüketimlerin hesaplayan bir grafik var. Bolu dağının tırmanırken tahmini şu kadar tükenecek inerken bu kadar şarj olacaksın gibi gibi Araçtan veri alıyor, ama o kadar detaylı bilgi varsa da bende kapalıdır. Çok fazla gereksiz, ihtiyaç fazlası bilgileri kapattım. Programın hedefi navigasyona ek şarj planlaması yapmak. Çok fazla veri işine girersek amacından çıkar, bir bilgi vermek yerine sadece kafa yorar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Maşallah çok güzel. 🧿 Bayılıyorum bu renge Yorum bağlantısı
Recommended Posts