ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Merhaba, Aslında ikisi de tam değil. Yolbilgisayarı fazla gösteriyor, hatta hem a hem de b trip bilgilerini aynı anda sıfırlayın ikisinin arasında bile fark oluyor. Cihaz üzerinden gördüğünüz de değil, çünkü şarj kayıbı var. Yani 40 kw şarj etmiş görünüyor kabaca %15 civarı bir kayıp var. Yani aracın harcadığı daha az aslında. Ama maliyet sonuçta o şekilde hesaplamak cepten çıkacak olan için daha doğru evet doğrudur ama ben cebime yansıyan şekli ile hesap yapmayı doğru buluyorum, diğeri hayali maliyet oluyor, reelde ödeyeceğimi baz almak daha mantıklı. aracım 54 kw bu arada. sizde durum nasıl bu şekilde test yaptınız mı hiç? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: evet doğrudur ama ben cebime yansıyan şekli ile hesap yapmayı doğru buluyorum, diğeri hayali maliyet oluyor, reelde ödeyeceğimi baz almak daha mantıklı. aracım 54 kw bu arada. sizde durum nasıl bu şekilde test yaptınız mı hiç? Tam olarak sormak istediğinizi anlayamadım ama bataryalar aynı. Menzil olarakta benim biraz daha düşük olabilir (benim kullanımımdan kaynaklı) Ama genel olarak 350 km civarı yapıyorum, bataryayı kritik seviyeye getirmeden Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce ibrahim Tiryaki yazdı: evet doğrudur ama ben cebime yansıyan şekli ile hesap yapmayı doğru buluyorum, diğeri hayali maliyet oluyor, reelde ödeyeceğimi baz almak daha mantıklı. Bu da değişken ama, hava sıcaklığı, batarya sıcaklığı vs bunlar değişkenlik gösteriyor. Bu sebeple ekranda ne yazıyorsa kabulet geç. Yorum bağlantısı
Recommended Posts