Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu an düğme ile çalışanlar satılıyor. 1,75 bayi fiyatı ama belki daha ucuza veren bayi vardır. Liste fiyatı 1,9m civarı Bu platformdaki araçlar hakkında frentera, c3 aircross vb. and çetin'in videosu var. Felaket. Dq200 var sorunu biliyosunuz Evet ben olsam bu paralara honda civic bakardim veya corolla Bu paralara accord bakardim Bunlari kapatiyorum Tonale cok guzel Simdi cl 55mi cl 63amg mi v12 cok iyi olsada ben v8 tercih ederdim 2023 c5 aircros alirdim 8mm zincire dikkat eat 6 ile gelir sanziman konusunda sorun yok. Bu paralara Hyundai tuscon 1.6tgi alirdim sanzimani biliyorsunuz baski balata degisir. Kutuk gibi arabadir yol tutus yok trim sesi gelir arkasi dardir sanziman saglamdir zart zurt. Degiseni onemli bakalim boyasi varmi neresi iyi bir expertizle alinir. Bu ilani hemen kapatiyorum. Guney amerikadan sari site experi. Herif 1.5m 5 yasinda 100kda multimedyasi 3310 q2 tavsiye ediyor. Ezberledik artk. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce (düzenlendi) Benim eşimin ve kızımın katlanır bisikletini bagajına sığabilceği, gerektiğinde 2 baldızımı , kayınpeder ve validesini alıp Balıkesirde yazlığa gideceğimiz 1.7 milyona 1500 km menzilli 7 kişilik Dacia jogger var iken 300 km menzilli ec3 al benisini çoktan kaybetti bence. Fabrikasyon lpg + Benzin kombini bence rakipsiz. Alet otobanda benzin şehir içi lpg yakınca tasarrufu elektrikliye yaklaşır. 56 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Benim eşimin ve kızımın katlanır bisikletini bagajına sığabilceği, gerektiğinde 2 baldızımı , kayınpeder ve validesini alıp Balıkesirde yazlığa gideceğimiz 1.7 milyona 1500 km menzilli 7 kişilik Dacia Dokker var iken 300 km menzilli ec3 al benisini çoktan kaybetti bence. Fabrikasyon lpg + Benzin kombini bence rakipsiz. Alet otobanda benzin şehir içi lpg yakınca tasarrufu elektrikliye yaklaşır. Sen araba degil Balistik fuze bakiyorsun. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Dq200 var sorunu biliyosunuz Evet ben olsam bu paralara honda civic bakardim veya corolla Bu paralara accord bakardim Bunlari kapatiyorum Tonale cok guzel Simdi cl 55mi cl 63amg mi v12 cok iyi olsada ben v8 tercih ederdim 2023 c5 aircros alirdim 8mm zincire dikkat eat 6 ile gelir sanziman konusunda sorun yok. Bu paralara Hyundai tuscon 1.6tgi alirdim sanzimani biliyorsunuz baski balata degisir. Kutuk gibi arabadir yol tutus yok trim sesi gelir arkasi dardir sanziman saglamdir zart zurt. Degiseni onemli bakalim boyasi varmi neresi iyi bir expertizle alinir. Bu ilani hemen kapatiyorum. Guney amerikadan sari site experi. Herif 1.5m 5 yasinda 100kda multimedyasi 3310 q2 tavsiye ediyor. Ezberledik artk. 🤣 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Sen araba degil Balistik fuze bakiyorsun. Benim şehir içi gezmeye arabaya ihtiyacım yok. Bana weekend rider yada holiday curiser lazım. İstanbulda metro minibüs varken elektrikli şeysini kullanmak maliyet. İspark beleş olmuyor araban ceyranlı olmayınca. Çoğu kişi benim gibi sabahın 6 sında bisiklet sürmeye Caddebostan gitmiyor. Saat 10:00 dan sonra viaportta veya bu yaka avmde boş park slotu bile bulamıyon. Araba tam bir işkence. Olası istanbul depreminden sonra altında Kombisi cayır cayır yanan Jogger mi yoksa 50 kw bataryalı ec3 ilemi sokakda kalmak istersin. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Benim şehir içi gezmeye arabaya ihtiyacım yok. Bana weekend rider yada holiday curiser lazım. İstanbulda metro minibüs varken elektrikli şeysini kullanmak maliyet. İspark beleş olmuyor araban ceyranlı olmayınca. Çoğu kişi benim gibi sabahın 6 sında bisiklet sürmeye Caddebostan gitmiyor. Saat 10:00 dan sonra viaportta veya bu yaka avmde boş park slotu bile bulamıyon. Araba tam bir işkence. Olası istanbul depreminden sonra altında Kombisi cayır cayır yanan Jogger mi yoksa 50 kw bataryalı ec3 ilemi sokakda kalmak istersin. Senin binanin yapim yili kac? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu an düğme ile çalışanlar satılıyor. 1,75 bayi fiyatı ama belki daha ucuza veren bayi vardır. Liste fiyatı 1,9m civarı Bu platformdaki araçlar hakkında frentera, c3 aircross vb. and çetin'in videosu var. Felaket. 1,75 ve diğer konuda dediğin gibi faizsiz 300 veriyorlarsa cazipmiş bayağı. Sonuçta garantili sıfır araba. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Senin binanin yapim yili kac? 2013 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 dakika önce Yazar Paylaş 20 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Olası istanbul depreminden sonra altında Kombisi cayır cayır yanan Jogger mi yoksa 50 kw bataryalı ec3 ilemi sokakda kalmak istersin. Bu kadar detaylı düşündüğünüze göre aracınızı hiçbir binanın üzerine düşemeyeceği bir yere bırakıyor olmalısınız. İstanbul'da böyle bir yer olma olasılığı? Ne zaman ve ne şekilde, ne pozisyonda olacağınızı bilmediğiniz bir konu. 0 km olsun, yakıt maliyeti minimum olsun, vergisi/sigortası düşük olsun, suv olsun ve fiyatı da 1.7 civarı olsun dediğinizde elde kalanlar belli. Yerine şuna bakardım deyip 2 milyonluk aracı önerince aradaki 300000 lirayı kim verecek sorusu geliyor misal benim aklıma. Yorum bağlantısı
Recommended Posts