Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: 44 kw olana bence bakmayın. Nasıl bir pazarlık bekliyorsunuz? Yani 1 milyon olmayacağını yüzde 1 milyon ben söylerim Kaça verirlerse alacaksınız ciddi konuşursak? Benim eski arabama 700.000 Sayar ise 400 daha verebilirim en fazla 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim eski arabama 700.000 Sayar ise 400 daha verebilirim en fazla 700000 lira sayması mümkün değil Üste 400 ile yanından bile geçmez. Sonucu belli yani. Fikir versin diye söylüyorum benim aracımı sattığım fiyat ile bana verdikleri fiyat teklifi arasında %50 fark vardı. Tamamen hurda gibi görüp değer biçiyorlar Şu hemen alan sistemler bile çok çok fazlasını veriyor öyle diyeyim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Eşime aracı attım, havalara uçtu al al dedi. Emme parası yüksek. Krediyide sana ödetirim dedim onuda kabul etti. satılık C3 var 700 bin tl Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Eşime aracı attım, havalara uçtu al al dedi. Emme parası yüksek. Krediyide sana ödetirim dedim onuda kabul etti. satılık C3 var 700 bin tl C3 Aircross ve Frontera aynı birçok noktada. Sahibinden satılanlarda rakamlar daha makuldür Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: C3 Aircross ve Frontera aynı birçok noktada. Sahibinden satılanlarda rakamlar daha makuldür yarın o arabayı satan danışmanın müdürünün bilgisayarını yapacağım. İşi bağlarsam ozaman bağlarım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce (düzenlendi) Arkadaş ben böyle bir gecisi avatar filminde gormedim. Ne elektriklisi arkadas ya faiz altin deprem kombi jokker dogger dacia sabuncu eli tuneli efes antik kenti newtonlarrr yag sicakliklari hgs bilgilerinden insallah o fronterayi sana yenge aldirirda(kitlerde). Hediyesini ben hediye edicem sana. Gordugun gibi kimse c3ten memnun degil senin haricinde 😂 mudur yardim etmezse yukle icine virusleri pcnin eve gidince puff duman cikti olsun. 25 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Arkadaş ben böyle bir gecisi avatar filminde gormedim. Ne elektriklisi arkadas ya faiz altin deprem kombi jokker dogger dacia sabuncu eli tuneli efes antik kenti newtonlarrr yag sicakliklari hgs bilgilerinden insallah o fronterayi sana yenge aldirirda(kitlerde). Hediyesini ben hediye edicem sana. Gordugun gibi kimse c3ten memnun degil senin haricinde 😂 mudur yardim etmezse yukle icine virusleri pcnin eve gidince puff duman cikti olsun. bakcaz çokda umutlu değilim. Ayrıca haftasonu Aydın kuşadası yola çıkıyorum. Zaten 100 binlik oldum. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: bakcaz çokda umutlu değilim. Ayrıca haftasonu Aydın kuşadası yola çıkıyorum. Zaten 100 binlik oldum. https://youtube.com/shorts/drxmf9cyukI?si=kNHr_UOjoFuFdd12 Insallah olur senden cok ben sevinicem 😁 7 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts