Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: 44 kw olana bence bakmayın. Nasıl bir pazarlık bekliyorsunuz? Yani 1 milyon olmayacağını yüzde 1 milyon ben söylerim Kaça verirlerse alacaksınız ciddi konuşursak? Benim eski arabama 700.000 Sayar ise 400 daha verebilirim en fazla 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim eski arabama 700.000 Sayar ise 400 daha verebilirim en fazla 700000 lira sayması mümkün değil Üste 400 ile yanından bile geçmez. Sonucu belli yani. Fikir versin diye söylüyorum benim aracımı sattığım fiyat ile bana verdikleri fiyat teklifi arasında %50 fark vardı. Tamamen hurda gibi görüp değer biçiyorlar Şu hemen alan sistemler bile çok çok fazlasını veriyor öyle diyeyim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Eşime aracı attım, havalara uçtu al al dedi. Emme parası yüksek. Krediyide sana ödetirim dedim onuda kabul etti. satılık C3 var 700 bin tl Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Eşime aracı attım, havalara uçtu al al dedi. Emme parası yüksek. Krediyide sana ödetirim dedim onuda kabul etti. satılık C3 var 700 bin tl C3 Aircross ve Frontera aynı birçok noktada. Sahibinden satılanlarda rakamlar daha makuldür Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: C3 Aircross ve Frontera aynı birçok noktada. Sahibinden satılanlarda rakamlar daha makuldür yarın o arabayı satan danışmanın müdürünün bilgisayarını yapacağım. İşi bağlarsam ozaman bağlarım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Arkadaş ben böyle bir gecisi avatar filminde gormedim. Ne elektriklisi arkadas ya faiz altin deprem kombi jokker dogger dacia sabuncu eli tuneli efes antik kenti newtonlarrr yag sicakliklari hgs bilgilerinden insallah o fronterayi sana yenge aldirirda(kitlerde). Hediyesini ben hediye edicem sana. Gordugun gibi kimse c3ten memnun degil senin haricinde 😂 mudur yardim etmezse yukle icine virusleri pcnin eve gidince puff duman cikti olsun. 11 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Arkadaş ben böyle bir gecisi avatar filminde gormedim. Ne elektriklisi arkadas ya faiz altin deprem kombi jokker dogger dacia sabuncu eli tuneli efes antik kenti newtonlarrr yag sicakliklari hgs bilgilerinden insallah o fronterayi sana yenge aldirirda(kitlerde). Hediyesini ben hediye edicem sana. Gordugun gibi kimse c3ten memnun degil senin haricinde 😂 mudur yardim etmezse yukle icine virusleri pcnin eve gidince puff duman cikti olsun. bakcaz çokda umutlu değilim. Ayrıca haftasonu Aydın kuşadası yola çıkıyorum. Zaten 100 binlik oldum. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: bakcaz çokda umutlu değilim. Ayrıca haftasonu Aydın kuşadası yola çıkıyorum. Zaten 100 binlik oldum. https://youtube.com/shorts/drxmf9cyukI?si=kNHr_UOjoFuFdd12 Insallah olur senden cok ben sevinicem 😁 10 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sinan Akgöl yazdı: https://youtube.com/shorts/drxmf9cyukI?si=kNHr_UOjoFuFdd12 Insallah olur senden cok ben sevinicem 😁 Siz C3 beğenmiyon da araba çok güzel. Symbol ve Egeadan sonra alen frostun rally arabası gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bizi bosver yapistir opeli çok ümitlenmemek lazım. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: abi emekli adamın alabilceği menzili 500 km olan 25000 tl aylık alan babamın yeme içme sonrası kalan nakitle ayda en az 1500 km yolunu karşılayabileceği. İçinde isterse linea koltuklu olsun gösterge analog olsun anahtarla çalışsın fiyat 1.3 milyon oldun yeter. benim 2012 c3 deki sonradan takma kameraları park sensörlerini söktüm attım. Ortadaki ekranıda atacaktım navigasyona alıştım tutuyorum. verimlilikden kastım para. Bana paradan bahsedilmeli. Trugo en ucuz yer diye onu referans alıyorum. Daha ucuzu varmı bilmiyorum. Bir arabaya 2 milyon vermek yerine o parayla siteli kapalı garajlı eve taşınırım yine eski C3 ile yola devam ederim. benim tüm matematiğim PARA etrafında dönüyor. araba 1.7 milyon şu an. Bu para büyük araba için , hele benim gibi kapalı garajı olmayan açık otoparklı evde yaşıyorsan kapıda kalması içimi sızlatır. Emekli adamın ayda neden 1500 km yaptığını anlamadım ama 25bin lira aylık alan bir insanın araba alması lüks değil israftır. İlla alacaksa da onun menziline bakmadan elektrikli alması evden şarj edip gideceği yere en ucuz yoldan gidip dönmesi lazım. Yakıtı yok bakımı yok. Ama temelde emekli maaşından başka geliri yoksa elbette herkesin bütcesi kendine göre ancak 25bin lira ile temel ihtiyaçları karşılamak bile imkansızken araba peşinde koşmak mantıklı değil. Trugo en pahalılardan birisi. 6.90 a bile var. Hadi onu bulamadın diyelim git tesladan 9.40 a şarj et. https://sarjfiyat.com.tr/ Eğer eve ihtiyacın varsa ve kapalı garajı olan herhangi bir siteden 2 milyona ev alabiliyorsan zaten neyi düşünüyorsun? Bak düşünmüyorsan bana yerini söyle gider yarın alırım o evi, kenarda dursun hiç olmadı bi öğrencinin barınma ihtiyacını karşılar duasını alırız. Senin matematiğin dönmüyor Ali. Eğer araba evin önünde yatacaksa zaten menzilinin de bir önemi yok. ibrahim Tiryaki yazdı: kral ali beye bakma sen, adam hypermilling yapan adam elektrikli arabayı gömüyor, elektrikli araba alsa sabah akşam nasıl hypermilling yaptığını paylaşır durur. ben evden şarj ediyorum geçen ay elektrik faturam 940 TL geldi klima da çalışıyor gündüzleri daha ne olsun. Kullanmayan herkesin bi fikri var zaten maşallah. Onur Demir yazdı: günlük 200-300km arası yapıyorum . 3k 'ya yakın depom doluyor Megane. 3 güne 1 depoyu dolduruyorum. Benim ortalamam 6-6,5lt ona rağmen 550-600km yapıyorum araçlar ortalama Elektrikli olsa bu güzergahta en düşük menzilli bile 300km yi devirir. 7kw dan sabaha kadar evde dolar, evin 200m ötesinde DC şarj var 11,5TL . Ofiste prizlerim var vs. vs. Senin araba 1.3 TCE SLX AK değildir. Öyle olsa 2.5 litre yakardı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: al bi mustang de deneyelim mini yi bizde alacaktık hanımların donanım sevmesi nden dolayı vaz geçmiştik yarına çıkmanın garantisi olmayan dünya da çok kafama takamam yarın tesla yı satar 6 silindir benzinli alırım çok mu sıkıldım onu da satar zoe alır binerim Sorma ya. Takıldım resmen. İkinci araba olarak olabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-tuna-motors-mustang-mach-e-garanti-devam-ediyor-1315997788/detay (yengenin kafası çalışıyormuş sen onu dinle ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts