İçeriğe Yönlendir

Dizelden Elektrikliye +1

Ü.Emre Kartal

Recommended Posts

Ali Darbaz
Ü.Emre Kartal yazdı:

44 kw olana bence bakmayın. 

Nasıl bir pazarlık bekliyorsunuz? Yani 1 milyon olmayacağını yüzde 1 milyon ben söylerim :) Kaça verirlerse alacaksınız ciddi konuşursak?

Benim eski arabama 700.000 Sayar ise 400 daha verebilirim en fazla

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Benim eski arabama 700.000 Sayar ise 400 daha verebilirim en fazla

700000 lira sayması mümkün değil :)

Üste 400 ile yanından bile geçmez. Sonucu belli yani. 

Fikir versin diye söylüyorum benim aracımı sattığım fiyat ile bana verdikleri fiyat teklifi arasında %50 fark vardı. Tamamen hurda gibi görüp değer biçiyorlar :)

Şu hemen alan sistemler bile çok çok fazlasını veriyor öyle diyeyim. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Eşime aracı attım, havalara uçtu al al dedi. Emme parası yüksek. Krediyide sana ödetirim dedim onuda kabul etti. 

satılık C3 var 700 bin tl 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Eşime aracı attım, havalara uçtu al al dedi. Emme parası yüksek. Krediyide sana ödetirim dedim onuda kabul etti. 

satılık C3 var 700 bin tl 

C3 Aircross ve Frontera aynı birçok noktada. Sahibinden satılanlarda rakamlar daha makuldür

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ü.Emre Kartal yazdı:

C3 Aircross ve Frontera aynı birçok noktada. Sahibinden satılanlarda rakamlar daha makuldür

yarın o arabayı satan danışmanın müdürünün bilgisayarını yapacağım. İşi bağlarsam ozaman bağlarım. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)

Arkadaş ben böyle bir gecisi avatar filminde gormedim. Ne elektriklisi arkadas ya faiz altin deprem kombi jokker dogger dacia sabuncu eli tuneli efes antik kenti newtonlarrr yag sicakliklari hgs bilgilerinden insallah o fronterayi sana yenge aldirirda(kitlerde). Hediyesini ben hediye edicem sana. Gordugun gibi kimse c3ten memnun degil senin haricinde 😂 mudur yardim etmezse yukle icine virusleri pcnin eve gidince puff duman cikti olsun. 

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Arkadaş ben böyle bir gecisi avatar filminde gormedim. Ne elektriklisi arkadas ya faiz altin deprem kombi jokker dogger dacia sabuncu eli tuneli efes antik kenti newtonlarrr yag sicakliklari hgs bilgilerinden insallah o fronterayi sana yenge aldirirda(kitlerde). Hediyesini ben hediye edicem sana. Gordugun gibi kimse c3ten memnun degil senin haricinde 😂 mudur yardim etmezse yukle icine virusleri pcnin eve gidince puff duman cikti olsun. 

bakcaz çokda umutlu değilim. Ayrıca haftasonu Aydın kuşadası yola çıkıyorum. Zaten 100 binlik oldum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Darbaz yazdı:

abi emekli adamın alabilceği menzili 500 km olan 25000 tl aylık alan babamın yeme içme sonrası kalan nakitle ayda en az 1500 km yolunu karşılayabileceği. İçinde isterse linea koltuklu olsun gösterge analog olsun anahtarla çalışsın fiyat 1.3 milyon oldun yeter. 
benim 2012 c3 deki sonradan takma kameraları park sensörlerini söktüm attım. Ortadaki ekranıda atacaktım navigasyona alıştım tutuyorum. 
verimlilikden kastım para. Bana paradan bahsedilmeli. Trugo en ucuz yer diye onu referans alıyorum. Daha ucuzu varmı bilmiyorum. Bir arabaya 2 milyon vermek yerine o parayla siteli kapalı garajlı eve taşınırım yine eski C3 ile yola devam ederim. 
benim tüm matematiğim PARA etrafında dönüyor. 

araba 1.7 milyon şu an. Bu para büyük araba için , hele benim gibi kapalı garajı olmayan açık otoparklı evde yaşıyorsan kapıda kalması içimi sızlatır.

Emekli adamın ayda neden 1500 km yaptığını anlamadım ama 25bin lira aylık alan bir insanın araba alması lüks değil israftır. İlla alacaksa da onun menziline bakmadan elektrikli alması evden şarj edip gideceği yere en ucuz yoldan gidip dönmesi lazım. Yakıtı yok bakımı yok. Ama temelde emekli maaşından başka geliri yoksa elbette herkesin bütcesi kendine göre ancak 25bin lira ile temel ihtiyaçları karşılamak bile imkansızken araba peşinde koşmak mantıklı değil. 

Trugo en pahalılardan birisi. 6.90 a bile var. Hadi onu bulamadın diyelim git tesladan 9.40 a şarj et. https://sarjfiyat.com.tr/

Eğer eve ihtiyacın varsa ve kapalı garajı olan herhangi bir siteden 2 milyona ev alabiliyorsan zaten neyi düşünüyorsun? Bak düşünmüyorsan bana yerini söyle gider yarın alırım o evi, kenarda dursun hiç olmadı bi öğrencinin barınma ihtiyacını karşılar duasını alırız.

Senin matematiğin dönmüyor Ali. Eğer araba evin önünde yatacaksa zaten menzilinin de bir önemi yok.

ibrahim Tiryaki yazdı:

kral ali beye bakma sen, adam hypermilling yapan adam elektrikli arabayı gömüyor, elektrikli araba alsa sabah akşam nasıl hypermilling yaptığını paylaşır durur. ben evden şarj ediyorum geçen ay elektrik faturam 940 TL geldi :D klima da çalışıyor gündüzleri daha ne olsun.

Kullanmayan herkesin bi fikri var zaten maşallah. 

Onur Demir yazdı:

günlük 200-300km arası yapıyorum . 3k 'ya yakın depom doluyor Megane. 3 güne 1 depoyu dolduruyorum. Benim ortalamam 6-6,5lt ona rağmen 550-600km yapıyorum araçlar ortalama

Elektrikli olsa bu güzergahta en düşük menzilli bile 300km yi devirir. 7kw dan sabaha kadar evde dolar, evin 200m ötesinde DC şarj var 11,5TL . Ofiste prizlerim var vs. vs. 

Senin araba 1.3 TCE SLX AK değildir. Öyle olsa 2.5 litre yakardı. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Fatih Keskin yazdı:

al bi mustang de deneyelim mini yi bizde alacaktık hanımların donanım sevmesi nden dolayı vaz geçmiştik yarına çıkmanın garantisi olmayan dünya da çok kafama takamam yarın tesla yı satar 6 silindir benzinli alırım çok mu sıkıldım onu da satar zoe alır binerim

Sorma ya. Takıldım resmen. İkinci araba olarak olabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-tuna-motors-mustang-mach-e-garanti-devam-ediyor-1315997788/detay

(yengenin kafası çalışıyormuş sen onu dinle :) )

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Emekli adamın ayda neden 1500 km yaptığını anlamadım ama 25bin lira aylık alan bir insanın araba alması lüks değil israftır. İlla alacaksa da onun menziline bakmadan elektrikli alması evden şarj edip gideceği yere en ucuz yoldan gidip dönmesi lazım. Yakıtı yok bakımı yok. Ama temelde emekli maaşından başka geliri yoksa elbette herkesin bütcesi kendine göre ancak 25bin lira ile temel ihtiyaçları karşılamak bile imkansızken araba peşinde koşmak mantıklı değil. 

Trugo en pahalılardan birisi. 6.90 a bile var. Hadi onu bulamadın diyelim git tesladan 9.40 a şarj et. https://sarjfiyat.com.tr/

Eğer eve ihtiyacın varsa ve kapalı garajı olan herhangi bir siteden 2 milyona ev alabiliyorsan zaten neyi düşünüyorsun? Bak düşünmüyorsan bana yerini söyle gider yarın alırım o evi, kenarda dursun hiç olmadı bi öğrencinin barınma ihtiyacını karşılar duasını alırız.

Senin matematiğin dönmüyor Ali. Eğer araba evin önünde yatacaksa zaten menzilinin de bir önemi yok.

Kullanmayan herkesin bi fikri var zaten maşallah. 

Senin araba 1.3 TCE SLX AK değildir. Öyle olsa 2.5 litre yakardı. :)

Abi 2 milyona ev almaktan kastım, eski ev + 2 milyon = sitede ev. Mevcut evimi satıp iki milyon ekleyip Sarı Evlerden bir daire alma konusunda aile çalışması yürütüyoruz. Yakın gelecekte mümkün görünmüyor.

Babam Sivastaki evden en yakın Alışveriş yerine 20 km, et ve tarım kurumundan kavurma almak isterse 55 km yol yapmak zorunda. Hafta bir defa Sivas, iki defa Hafik yapması lazım. Aynı işi bende yapıyorum. Evin ceyranı ile dolacak ucuz bir elektrikli araba olsaydı 7 senedir Chevrole Cruze kullanmazdı. Sermayesi ona yetiyor. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
Ali Darbaz yazdı:

Araba daha 8000 kilometrede, fiyatı 1 milyon civarında olsaydı düşünebilirdim yarın tekrar gideceğim pazarlık yapalım bakalım

sarı siteye bak daha ucuza olan araçlar var.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Darbaz yazdı:

Abi 2 milyona ev almaktan kastım, eski ev + 2 milyon = sitede ev. Mevcut evimi satıp iki milyon ekleyip Sarı Evlerden bir daire alma konusunda aile çalışması yürütüyoruz. Yakın gelecekte mümkün görünmüyor.

Babam Sivastaki evden en yakın Alışveriş yerine 20 km, et ve tarım kurumundan kavurma almak isterse 55 km yol yapmak zorunda. Hafta bir defa Sivas, iki defa Hafik yapması lazım. Aynı işi bende yapıyorum. Evin ceyranı ile dolacak ucuz bir elektrikli araba olsaydı 7 senedir Chevrole Cruze kullanmazdı. Sermayesi ona yetiyor. 

Sen mevcut evi de C3 'e istediğin 700 lira gibi rakamlarda değerliyorsan zor o iş. :)

Söylediğinin finansmanla alakası yok gibi. Neyse ya bana ne di mi.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mertol Kip yazdı:

Sen mevcut evi de C3 'e istediğin 700 lira gibi rakamlarda değerliyorsan zor o iş. :)

Söylediğinin finansmanla alakası yok gibi. Neyse ya bana ne di mi.

eve 7 milyon arabaya 700 bin istiyom. İsteyen alır istemeyen almaz. 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Bu "gerçekten satmak istiyorum" değil "birini denk getirebilir miyim" düşüncesi olası sanki

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Galeriler açıklama yapmış. Zor durumdayız. Bi çare üretin :biggrin: 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ü.Emre Kartal yazdı:

Bu "gerçekten satmak istiyorum" değil "birini denk getirebilir miyim" düşüncesi olası sanki

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Galeriler açıklama yapmış. Zor durumdayız. Bi çare üretin :biggrin: 

ev ve arabayı satmaya kendimi mecbur hissetmiyorum aramızda duygusal bir bağ var bunu koparmak için maddiyat yüksek olması gerekli

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Benim arabama 500 000 TL fiyat biçtiler.
Bu arabaya da 20.000 TL indirim yaptılar

Ben de kabul etmedim. Ama alırmış gibi poz da verdim

IMG-20260805-WA0028.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Ali Darbaz yazdı:

bir bağ var bunu koparmak için maddiyat yüksek olması gerekli

Keşke böyle olsa, ne güzel her verdiğim arabada bir daire atardım kenara. :( 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Çağrı Alaf yazdı:

Keşke böyle olsa, ne güzel her verdiğim arabada bir daire atardım kenara. :( 

Dövizle taksit taksit daire satisi yapilir 😁 Araba sende kalabilir

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Eski arabamda kullandığım kameramı bağlama konusunda şüphelerim vardı. 

Servis montaj yapmıyor ama sorduğumda sigorta kutusundan dahi park kiti ile bağlantı yapabileceğimi söylemişlerdi. Kablo kesme vs olmadığı sürece sorun olmaz demelerine rağmen ben şüpheli yaklaştım çünkü yazılı bir şey yok, ters bir durumda sıyrılabilirler. 

Bugün obd üzerinden çalışan park kitlerinden buldum ve sipariş ettim. Kitin ucu type c, benim kamera girişi micro usb. Kendi kablosunun usb ucunu dişi type c yapmak gibi düşüncem var. Ya da araya bir otg kablosu uydurup hiçbir orjinal kabloyu kesmeden bu kablodan yapacağım kesme biçmeleri. 

Tabi park kiti çalışacak mı bilmiyorum, başka markanın ve arada ekler olacak vs. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...