Mertol Kip 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Demek ki neymiş? kafanın güzelleşmesi için içmek şart değilmiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Demek ki neymiş? kafanın güzelleşmesi için içmek şart değilmiş. Abi Bursa çevre yolunda Citroen C5 Air cros solladım seninki ile aynı renk aynı model 8 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Abi Bursa çevre yolunda Citroen C5 Air cros solladım seninki ile aynı renk aynı model Yani? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Mertol Kip yazdı: Yani? Uzun yolda canım sıkıldı arabada seni andım. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Benim arabama 500 000 TL fiyat biçtiler. 500.350 veririm Ali Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Haşmet Güngör yazdı: 500.350 veririm Ali Abi kurtarmıyor benim alışım 510 bin zaten 🤣 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce Önceki arabamda kullandığım kameramı kullanmak istediğim için alırken bayiye iletmiştim. Aldığım bayi yalnızca yeni kamera satışı yapabileceğini, 20000 TL olduğunu söylemişti. Olduğum şehirdeki servis ise biz takmıyoruz ancak bir yerde kesme/biçme olmadığı sürece garanti açısından sorun yok demişti. Sigorta kutusu vs uğraşmak istemediğim için farklı bir şekilde montaj planladım. Obd soketine takılan kitlerden aldım ama kitin ucu type c, benim kamera micro usb. Böyle olunca micro usb type c geçişi için kablo hazırladım. Park kiti kablosu yeni olduğundan kameranın kablosunu kestim, araya type c birleştirme adaptörü ekledim. Üşengeçlik yapmazsam bugün takarım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts