Ü.Emre Kartal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ümit Türk yazdı: Hem bağlantı hem uygulama hatası var bence. Bağlantıdan kasıt montajdan bahsediyorsan olabilir. Kameracılar genelde obd kullanır. (Enerji kontak şase). Geçenlerde firmada atc montajı yaparken kamera montajı yapana denk geldim. Abi biz obd kullanıyoruz demişti. Eğer canbus mavi soketten mavibeyazdan aldıysa low high hatları doğruysa sorun uygulamadadır. Ya da cihazın kendisi sorunlu olabilir. Konuya tam hakim değilim elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım. Yanlış anlaşıldıysam affola. Yarın tekrar servise göstereceğim, ya aracı sisteme benzinli diye tanıttılar veri gelmediğinden görünmüyor ya da bağlantıda farklı can hattından farklı veriler alıyor, yanlışlık/eksiklik var. İşçilikleri de vasat, gidince söyleyeceğim düzeltsinler. Kumaş bant vereceğim hatta yoksa kullanın diye yalıttıktan sonra 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Yarın tekrar servise göstereceğim, ya aracı sisteme benzinli diye tanıttılar veri gelmediğinden görünmüyor ya da bağlantıda farklı can hattından farklı veriler alıyor, yanlışlık/eksiklik var. İşçilikleri de vasat, gidince söyleyeceğim düzeltsinler. Kumaş bant vereceğim hatta yoksa kullanın diye yalıttıktan sonra Maalesef nasıl olsa görünmüyor diyerek parçalayan kasaplar çok. Ben atc demontajına denk gelince çok üzülüyorum. Bu kadar nasıl kötü işçilik olabilir diye. Kendi arabası gibi nazik davransa sorun olmayacak ama nerdee.. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Maalesef nasıl olsa görünmüyor diyerek parçalayan kasaplar çok. Ben atc demontajına denk gelince çok üzülüyorum. Bu kadar nasıl kötü işçilik olabilir diye. Kendi arabası gibi nazik davransa sorun olmayacak ama nerdee.. Derdim kimseyi üzmek, zorda bırakmak vs değil. Ama her müşteri gibi iyi bir hizmet almayı da tabiki beklerim. Yoksa çekip fotoğrafları genel merkez ve servis müdürüyle paylaşsan canı sıkılır yani. O kabloları kestin diyelim en azından düzgünce sar. Kablolarda fazlalık bant bırakmış sarkıyor. Kapak geliyor ama bir şey olduğunda kapağı söken "bunu hangi ... yaptı" demesin yani. Önceki aracımda 20 amper taşıyacak çakmaklık hattı dahi çektim. Bütün kabloları bez bantla sardım, orjinal gibi. Sonradan yapıldığını anlamak neredeyse mümkün değil, bez bant sarım aralıklarını bile aynı yapmıştım 😂 Bu kadar tabiki olmaz ama en azından kasapvari de olmasın. 3 saat önce tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Derdim kimseyi üzmek, zorda bırakmak vs değil. Ama her müşteri gibi iyi bir hizmet almayı da tabiki beklerim. O kabloları kestin diyelim en azından düzgünce sar. Kablolarda fazlalık bant bırakmış sarkıyor. Kapak geliyor ama bir şey olduğunda kapağı söken "bunu hangi ... yaptı" demesin yani. Önceki aracımda 20 amper taşıyacak çakmaklık hattı dahi çektim. Bütün kabloları bez bantla sardım, orjinal gibi. Sonradan yapıldığını anlamak neredeyse mümkün değil, bez bant sarım aralıklarını bile aynı yapmıştım 😂 Bu kadar tabiki olmaz ama en azından kasapvari de olmasın. Kesinlikle haklısın. Bizde şikayet almamak ve servisle uğraşmamak için baya uğraşıyoruz. Keza servisler bizi hiç sevmez. 🤭 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: Derdim kimseyi üzmek, zorda bırakmak vs değil. Ama her müşteri gibi iyi bir hizmet almayı da tabiki beklerim. Yoksa çekip fotoğrafları genel merkez ve servis müdürüyle paylaşsan canı sıkılır yani. Ben direk sizin gibi bakis acisindaydim genel olarak herkese karşı, sonra baktim ki kimse bana karşı öyle değil. Örnek dubleks daire sattim 14m2 terasa 3 yagmur gideri koydum. Seramikci zaten lazerle egim vermesine ragmen gidip oyuncakcidan 2 poset cam bilye alip terasa biraktim bilyeler giderlerde toplaniyorsa sorun yoktu toplandilar bitti. Daire satisi sonrasi telefon cayir cayir su gitmiyor birikiyor bilmem ne giderleri tikamıs yaprak cercople suç bende ama. Bir daire sahibi arar su akiyor ust kattan sular patladi gelin bir baktik ki ust kat ablamiz seramik koridorda hali yikamis bildigin hali hortumla. Nereye gelicem kisacasi artik kim isini kotu yapiyorsa direk o kisiylede degil direk mudurle genel merkezle hakkimi ariyorum alana kadarda pesini birakmiyorum. Dogru duzgun yapsinlar saf yerine koymasinlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Ben direk sizin gibi bakis acisindaydim genel olarak herkese karşı, sonra baktim ki kimse bana karşı öyle değil. Örnek dubleks daire sattim 14m2 terasa 3 yagmur gideri koydum. Seramikci zaten lazerle egim vermesine ragmen gidip oyuncakcidan 2 poset cam bilye alip terasa biraktim bilyeler giderlerde toplaniyorsa sorun yoktu toplandilar bitti. Daire satisi sonrasi telefon cayir cayir su gitmiyor birikiyor bilmem ne giderleri tikamıs yaprak cercople suç bende ama. Bir daire sahibi arar su akiyor ust kattan sular patladi gelin bir baktik ki ust kat ablamiz seramik koridorda hali yikamis bildigin hali hortumla. Nereye gelicem kisacasi artik kim isini kotu yapiyorsa direk o kisiylede degil direk mudurle genel merkezle hakkimi ariyorum alana kadarda pesini birakmiyorum. Dogru duzgun yapsinlar saf yerine koymasinlar. Villayı kaça sattında, yeni ev sahibi halısını yıkamacıya veremeyecek duruma geldi Ev içinde halımı yıkanırmış. Bizim mahallede halı yıkayan bir kaç romen aile kaldı sadece. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Villayı kaça sattında, yeni ev sahibi halısını yıkamacıya veremeyecek duruma geldi Ev içinde halımı yıkanırmış. Bizim mahallede halı yıkayan bir kaç romen aile kaldı sadece. Daireydi konum Florya. Fazla krediye karsiydi ama hatirladigim oydu 10senelik mevzu sana tanidik geldi mi 😂 32 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Daireydi konum Florya. Fazla krediye karsiydi ama hatirladigim oydu 10senelik mevzu sana tanidik geldi mi 😂 bana evi alınca gerisi kolay. Arabayı geri alırsın deyip arabamı sattırmışlardı. Evi aldım kredisi bitti kiracı değilim, bankaya kredi bırcumda yok. Eee ben niye araba alamıyom halen. 😂 sen finansal okur yazarlığı olan birine benziyon. Ünalan üskğdardaki yeni biticek daireyi satıp didimde yazlıkmı dersin yoksa Balıkesirde emekli villasımı almalı. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Ali Darbaz yazdı: bana evi alınca gerisi kolay. Arabayı geri alırsın deyip arabamı sattırmışlardı. Evi aldım kredisi bitti kiracı değilim, bankaya kredi bırcumda yok. Eee ben niye araba alamıyom halen. 😂 sen finansal okur yazarlığı olan birine benziyon. Ünalan üskğdardaki yeni biticek daireyi satıp didimde yazlıkmı dersin yoksa Balıkesirde emekli villasımı almalı. Kendi C3 konusuna gel çorba yaptik arabanin sayfasini. Yorum bağlantısı
Recommended Posts