Ü.Emre Kartal 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Mertol Kip yazdı: C3 için bilmiyorum ama stellantis lerin hiçbirinde lastik basınç sensörü yok. ABS den gelen devir sayısını ölçüyor. Tutarsızlık olursa inik bu düzelt diyor. Grandland te yoktu, eski kasa grandlandte de yoktu. C5 te olduğunu da sanmıyorum. Grandland te lastik patladığında uyarmıştı, sökünce sensörün olmadığını görmüştüm ondan eminim. Eğer araçta önceki tur sayısını hafızaya almak ve bunu da kıyaslamak gibi bir şey yoksa (yani anlık olarak tur sayısı kıyası harici) bende uyarı vermemesi gerekirdi. Çünkü ölçtüğümde 4 lastikte eşitti. Sibop kısımından anlamak güç tabi ama yapısı sanki sensörlü gibi geldi bana. Bu arada sensör yoksa mutlu olurum Önceki aracımda 11 sene sonunda sensörün pili bitti, lastiği sök sensörü tak vs gereksiz iş. (2 defa işçilik vermemek için takım sensör aldım ve kodladım, çıkanların pillerini de yeniledim sonra) 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Benim 2008de Allurde sensör yok. Iyi kide yok Bmwde o çanak içi ünlem sesi hele uzun yolda içe doğru olan aktiviteyi tetikliyor o ses. 😁 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: Eğer araçta önceki tur sayısını hafızaya almak ve bunu da kıyaslamak gibi bir şey yoksa (yani anlık olarak tur sayısı kıyası harici) bende uyarı vermemesi gerekirdi. Çünkü ölçtüğümde 4 lastikte eşitti. Sibop kısımından anlamak güç tabi ama yapısı sanki sensörlü gibi geldi bana. Bu arada sensör yoksa mutlu olurum Önceki aracımda 11 sene sonunda sensörün pili bitti, lastiği sök sensörü tak vs gereksiz iş. (2 defa işçilik vermemek için takım sensör aldım ve kodladım, çıkanların pillerini de yeniledim sonra) Yok öyle çalışmıyor o. Kalibrasyonun dışına çıkınca ya da 4ü arasında asimetrik fark olursa uyarıyor. Yani alet özetle diyor ki bu hava basıncında bu lastiğin şu kadar tur atması lazım diyor. Atmıyorsa inik bu diyor. Sadece 4ü arasındaki fark değil yani. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Benim 308'de de yok. Anlamadığım konu ise uzun yolda basınçlar eşit olmasına rağmen bazen uyarı veriyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts