Ü.Emre Kartal Perşembe 17:08 Yazar Paylaş Perşembe 17:08 Demmon marka 18 litre ufak olan dolaplardan aldım 1 tane. Yaz bitince dolap alarak değişiklik olsun dedim. Dolap 1 koli 0.5 lt suyu rahat alıyormuş, henüz sadece evde test ettim. 25 derece iç ortamı 10 dk da 4 derece yaptı. 30 dk geçti kapatalı içi 3 derece (4 derecede kompresör kapandı ama içerisi -5 i gördü boş olduğundan sanırım) Yalıtımı da fena değil gibi, bakacağız Bu ara bol yol yapıyorum, bir problem yaşamadım. Umarım yaşamam da 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce 1 haftada 3500 km yol yaptım. Hiçbir noktada "az tüketeyim" düşüncesi olmadı aklımda. Yol sınırları ne ise o şekilde gidip geldim, ortalama tüketimim 16-17 kw gibi. Klima ve ısıtma hep açıktı ihtiyaca göre. Dönüşta araç buzdolabını da kullandım, daha da güzel oldu. 2 defa farklı firma istasyonunda şarj başlatamadım ve soket kilitli kaldı. Birinde kilitleyip birkaç dk sonra açınca kilidi bıraktı, diğerinde müşteri hizmetlerini aradım istasyonu resetlediler ve düzeldi. Müşteri hizmetleri için hiç beklemedim, doğrudan bağlandı ikisinde de. Fiyat olarak 11-16.50 TL/kw arası fiyatlarda çeşitli firmaları kullandım. Abrp ile gidip geldim, hiç problemsiz nerede nasıl plan yaparsa beğendim. Birkaç defa sonraki istasyona geçtim, böylece daha az şarjla başlama imkanı oldu. Keşke tek uygulamadan şarj işi çözülse, haricinde araç üzmedi. Daha iyileri vs elbette vardır tabi ama f/p olarak iyi diyebilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts