İçeriğe Yönlendir

PX30 Android 10 Çilesine Son! Hal9k Mod v5 ile Cihazı Çöpten Kurtardım (Citroën C3)

Ali Darbaz

Recommended Posts

Eray Aksoylu

Aslında derdim rom yükseltmek falan değil. Dahili olarak mapsi ekran paylaşmayı ve obd ile veri arıza takibi yapabilmekti.. lakin hiçbirini yapamıyorum. Bluetooth var, telefon bağlanıyor müzik çalıyor arama yapabiliyorum. Torque'yi bağlamak istediğimde obd cihazına bağlanamıyorum.

yani şöyle söyleyeyim telefonu bağlamak istediğimde telefonun taramasından teybi bulup bağlan diyorum o şekilde bağlanıyorum. burda problem yok. ama obd cihazından teybi bulamayacağım için eşleştirme yapamıyorum. android telefonu obdye bağlayabiliyorum çünkü telefonda tarama yapıp obd cihazına eşleştirme yapabiliyorum. 

telefon ayarlarındaki gibi bluetooth menüsü yok. google play güncellemesi de yapamıyor. versiyon eski güncelleme gerekiyor diyor yap diyorum yapamıyor :D  saçma sapan bir cihaz. (bu arada para verip almadım aracım üzerinde geldi).. eski universal bi androidim daha vardı onda bluetooth menüsü vardı obd cihazını seçip bağlanabiliyordum. bu cihaz kasası araca özel olduğu için sökesim gelmiyor. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...