Ertan Çabuk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Gençler büyüdü, ehliyet kurslarına yazılındı, ehliyetler alındı... Özellikle şehir içi, benim de kendimi içinde genç hissedebilecegim bir sedan arayışına girildi. Önce benzin, sonra hibrit, sonra safi pilli ye dönüldü. Togg t10f, Hyundai ioniq 6, byd seal sedan arasında bir seçim yapmak gerekti. Togg u bizim Ergen beğenmedi, ayrıca Sivas için servis sıkıntısı olabileceği kaygısı , her ne kadar menzil uzun olsa da ısı pompası olmaması nedeniyle onu eledik.. İoniq6 da değişik ve marjinal bir tasarıma sahipti, bayii de görelim dedik byd ve Hyundai yi bayiide gördük. Hyundai fiyat daha iyi ama donanım çok zayıftı.(Ön koltuk bile manuel, hem de bu zamanda....) Vazgeçtik... Araç sınıfına göre en uzun aks aralığına sahip araçlardan. Bizim ergen, 195 cm, kendine göre ayarladı koltuğu, geçti arkada bacak bacak üstüne atıp oturdu.... Donanım zaten dolu, klasik BYD.. Acaba elektrikli kapanan bagaj olsa mi diye düşündüm, ama onun kapanmasını kim bekleyecek dedim sonra... Çok da bir eksisi yok benim için. Menzil 470 km gösteriyor, ama detaylı ileride belli olacak. Şehir içinde yüksek rejeneratif kazanım da kullanıyorum. Ayağı gazdan çekince arabayı fren kadar olmasa da müthiş yavaşlatıyor -35, -40 kW ları görüyorum ekranda.. İlk işim evden şarj için bir sistem kurmak. Ev müstakil olunca bulunmaz nimet.. Ara ara eklemeler yaparım yine .. Resimleri de akşam üstü yükleyeceğim inşallah... 13 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz Byd seal yakisikli 🧿 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ertan Çabuk yazdı: İlk işim evden şarj için bir sistem kurmak. önce çinlilerden byd onaylı cihaz markası sor sonra garantiden sıkıntı yaşama. Ertan Çabuk yazdı: şehir içi, benim de kendimi içinde genç hissedebilecegim bir sedan arayışına girildi. sedanla ineceğin yaşa gelince ben de alacam Ertan Çabuk yazdı: Togg u bizim Ergen beğenmedi, büyük şeeer bozuyor işi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: önce çinlilerden byd onaylı cihaz markası sor sonra garantiden sıkıntı yaşama. Ev tipi şarj cihazını kendisi veriyor zaten 3,7kw cihazi Çağlar Bayur yazdı: sedanla ineceğin yaşa gelince ben de alacam 3,7 makine duruyor kapıda... Yanlizca Ergen den fırsat bulursam byd min koltuğu bende Çağlar Bayur yazdı: büyük şeeer bozuyor işi Büyük Ergen in daha büyük motor sevdası var. Gemi falan... Bu küçük Ergen in hevesleri... İmpreza almaktan zor kurtulduk... 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun abi Hep bi sır hep bir gizem. Fotosuz tanıtım konusu mu olur 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun Ertan. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Fotoğrafları bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ertan Çabuk yazdı: Ev tipi şarj cihazını kendisi veriyor zaten 3,7kw cihazi ucunu takacağın yer neresi viko priz mi Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun abi Hep bi sır hep bir gizem. Fotosuz tanıtım konusu mu olur 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun Ertan Çabuk yazdı: Ev tipi şarj cihazını kendisi veriyor zaten 3,7kw cihazi Bende ince uçlu Nokia şarjı var, vereyim mi? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Abi güle güle kullansın gençler, impreza da fena fikir değilmiş Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ucunu takacağın yer neresi viko priz mi güccük abiiimm Yorum bağlantısı
Recommended Posts