Ertan Çabuk 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eee akşam üstü olup geçmiş. resim yok ortada Kardeşim güle güle kullan. Kafana göre yaşa, iyi yapmışsın. Dolu, yağmur, olmadi.. Bu akşam tekrar deneyeceğim 😁 Erdoğan Temur yazdı: Hayırlı olsun. güle güle kullanın. Elektrik kurumundan sizin binada kaç kw elektrik alt yapısı olduğunu kontrol edin. Diğer türlü saatten sonra 5X6 kablo çekmenin mantığı kalmıyor. Wallbox Vestelin cihazını 2 yıldır kullanıyorum. önerebilirim. Ev müstakil ve zamanında yaptırırken atölyem olur diye de trifaze yaptırmıştım. Giriş ye sıkıntı bulunmuyor, rahat kaldırıyor sistemi... Wall box a geçip geçmeme konusunda kararsızım hala.. Bir müddet bu şekilde devam edip bakacağım. Günlük kullanılmadığı için araç, ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum ama, bakacağız... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Günde 40-50 kw rahat alırsın. Yavaş yavaş dolar daha iyi Masraf etmeden devam bence de. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ertan Çabuk yazdı: Monofaze de 3,7kwh Trifaze de 11kwh Evet... Viski yudumlarken... 11 ne la en az desteklemeli benim ki öyle mesela viski ne marka Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ehehehehhe. Bi müşteri daha 5 yıl garanti var bebişim. O zamana kadar yeni sahibinin telefonunu veririm sana... Bak bu tam senlik... Matrix Baba akü yok 😁 Sesli konuttan da anlıyor... 3D görüntüleme (altı da dahil) Bir sürü özellik... Arka stop tasarımını çok beğendim.. 4 saat önce tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 22 lik değil 11kw lik (5*16) priz koydur Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 22 lik değil 11kw lik (5*16) priz koydur Neden hocam? Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Güle güle kullanın, kazasız belasız inşallah. Elektrikli sürüş bağımlılık yapıyor gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Ertan Çabuk yazdı: Neden hocam? Çünkü evde 22kw saçma olacak. 22kw cihazlar hem pahalı hem kabloları ağır. 11kw koyacaksın. 11kw seyyar cihazların da fişi 5x16. 5x32 ye uymuyor. Gerçi adaptör yaptırırsın da gerek yok. Yani 5x16 ve 5x32 ikisi de kırmızı uzaktan benziyor ama 7 mm çap farkı var. Hangi akıllı yaptıysa. Yorum bağlantısı
Recommended Posts