Ertan Çabuk Salı 10:31 Yazar Paylaş Salı 10:31 Mehmet Ozyurek yazdı: Eee akşam üstü olup geçmiş. resim yok ortada Kardeşim güle güle kullan. Kafana göre yaşa, iyi yapmışsın. Dolu, yağmur, olmadi.. Bu akşam tekrar deneyeceğim 😁 Erdoğan Temur yazdı: Hayırlı olsun. güle güle kullanın. Elektrik kurumundan sizin binada kaç kw elektrik alt yapısı olduğunu kontrol edin. Diğer türlü saatten sonra 5X6 kablo çekmenin mantığı kalmıyor. Wallbox Vestelin cihazını 2 yıldır kullanıyorum. önerebilirim. Ev müstakil ve zamanında yaptırırken atölyem olur diye de trifaze yaptırmıştım. Giriş ye sıkıntı bulunmuyor, rahat kaldırıyor sistemi... Wall box a geçip geçmeme konusunda kararsızım hala.. Bir müddet bu şekilde devam edip bakacağım. Günlük kullanılmadığı için araç, ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum ama, bakacağız... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 10:49 Paylaş Salı 10:49 Günde 40-50 kw rahat alırsın. Yavaş yavaş dolar daha iyi Masraf etmeden devam bence de. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Salı 12:16 Paylaş Salı 12:16 Ertan Çabuk yazdı: Monofaze de 3,7kwh Trifaze de 11kwh Evet... Viski yudumlarken... 11 ne la en az desteklemeli benim ki öyle mesela viski ne marka Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk Salı 15:25 Yazar Paylaş Salı 15:25 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ehehehehhe. Bi müşteri daha 5 yıl garanti var bebişim. O zamana kadar yeni sahibinin telefonunu veririm sana... Bak bu tam senlik... Matrix Baba akü yok 😁 Sesli konuttan da anlıyor... 3D görüntüleme (altı da dahil) Bir sürü özellik... Arka stop tasarımını çok beğendim.. Salı 15:33 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 15:38 Paylaş Salı 15:38 22 lik değil 11kw lik (5*16) priz koydur Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk Salı 15:49 Yazar Paylaş Salı 15:49 Mehmet Göktürk yazdı: 22 lik değil 11kw lik (5*16) priz koydur Neden hocam? Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Salı 16:37 Paylaş Salı 16:37 Güle güle kullanın, kazasız belasız inşallah. Elektrikli sürüş bağımlılık yapıyor gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 18:25 Paylaş Salı 18:25 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 19:02 Paylaş Salı 19:02 Ertan Çabuk yazdı: Neden hocam? Çünkü evde 22kw saçma olacak. 22kw cihazlar hem pahalı hem kabloları ağır. 11kw koyacaksın. 11kw seyyar cihazların da fişi 5x16. 5x32 ye uymuyor. Gerçi adaptör yaptırırsın da gerek yok. Yani 5x16 ve 5x32 ikisi de kırmızı uzaktan benziyor ama 7 mm çap farkı var. Hangi akıllı yaptıysa. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 04:07 Paylaş Dün saat 04:07 Mehmet Ozyurek yazdı: Bagajı aç diyince açmıyor mu bu. aç demeyi bırak elektrikli bagaj yok arabada kellayn paket 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk Dün saat 06:26 Yazar Paylaş Dün saat 06:26 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bagajı aç diyince açmıyor mu bu. "Üzgünüm bu isteğinize şu anda cevap veremiyorum" diyor. Medeni.... Karton dan basssskan gibi değil .. Mehmet Göktürk yazdı: Çünkü evde 22kw saçma olacak. 22kw cihazlar hem pahalı hem kabloları ağır. 11kw koyacaksın. 11kw seyyar cihazların da fişi 5x16. 5x32 ye uymuyor. Gerçi adaptör yaptırırsın da gerek yok. Yani 5x16 ve 5x32 ikisi de kırmızı uzaktan benziyor ama 7 mm çap farkı var. Hangi akıllı yaptıysa. BYD zaten 11kw destekliyor ve zaten wallbox için o kadar para vermem şimdilik. İleride daha güçlü bir araç olursa ona altyapı olur... Fatih Keskin yazdı: aç demeyi bırak elektrikli bagaj yok arabada kellayn paket Sen bagajın kapanmasını beklerken ben 0-100 yapıyorum bebişim.. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah... Dün saat 06:30 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:43 Paylaş Dün saat 07:43 Ertan Çabuk yazdı: Sen bagajın kapanmasını beklerken ben 0-100 yapıyorum bebişim.. Burada başkana doğru bir roket fırlatılmış 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 11:17 Paylaş Dün saat 11:17 Mehmet Ozyurek yazdı: Burada başkana doğru bir roket fırlatılmış Başkanın çokta umurunda 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 11:42 Paylaş Dün saat 11:42 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Başkanın çokta umurunda la adam daha geçen güne kadar çek çek yapıp kullananların arabasını almış hava yapıyor benim arabam bu sene 140. doğum gününü kutladı Dün saat 11:42 tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:03 Paylaş Dün saat 12:03 Fatih Keskin yazdı: la adam daha geçen güne kadar çek çek yapıp kullananların arabasını almış hava yapıyor benim arabam bu sene 140. doğum gününü kutladı Ooo başkan fena savunma yaptı ve roket geri döndü. Bakalım Wakgas bey savunma yapabilecek mi. Yoksa pilleri patlar bu nazlı bebe BYD'nin. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:36 Paylaş Dün saat 12:36 torpidosu sonradan mı gelecek bunun ne o öyle idreten 2 samsung tablet takıp mı yolladılar 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo başkan fena savunma yaptı ve roket geri döndü. Bakalım Wakgas bey savunma yapabilecek mi. Yoksa pilleri patlar bu nazlı bebe BYD'nin. Sen hayırdır elde benzin bidonu konuya serpiştiriyon 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: Sen hayırdır elde benzin bidonu konuya serpiştiriyon Zeki insanların tartışmasını seviyorum.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Başkanın çokta umurunda Sen hangi dalda oynuyon la Fatih Keskin yazdı: la adam daha geçen güne kadar çek çek yapıp kullananların arabasını almış hava yapıyor benim arabam bu sene 140. doğum gününü kutladı Ah sevsinler... 140 yaşındaki arabanı al da istasyona git benzine zam gelmeden doldur. 300-500 300-500 Mehmet Ozyurek yazdı: Zeki insanların tartışmasını seviyorum.. Tehlikeli adamsın. Sigortacı olmamdan belli Çağlar Bayur yazdı: torpidosu sonradan mı gelecek bunun ne o öyle idreten 2 samsung tablet takıp mı yolladılar Yav sen de temelli seferberlikten kalmışsın. Ne torpidosu bilader. Söylüyorsun, medenice... Anlıyor o da... Sağını solunu durtuklemene, cevirmene gerek yok... 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts