Ertan Çabuk 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Eee akşam üstü olup geçmiş. resim yok ortada Kardeşim güle güle kullan. Kafana göre yaşa, iyi yapmışsın. Dolu, yağmur, olmadi.. Bu akşam tekrar deneyeceğim 😁 Erdoğan Temur yazdı: Hayırlı olsun. güle güle kullanın. Elektrik kurumundan sizin binada kaç kw elektrik alt yapısı olduğunu kontrol edin. Diğer türlü saatten sonra 5X6 kablo çekmenin mantığı kalmıyor. Wallbox Vestelin cihazını 2 yıldır kullanıyorum. önerebilirim. Ev müstakil ve zamanında yaptırırken atölyem olur diye de trifaze yaptırmıştım. Giriş ye sıkıntı bulunmuyor, rahat kaldırıyor sistemi... Wall box a geçip geçmeme konusunda kararsızım hala.. Bir müddet bu şekilde devam edip bakacağım. Günlük kullanılmadığı için araç, ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum ama, bakacağız... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Günde 40-50 kw rahat alırsın. Yavaş yavaş dolar daha iyi Masraf etmeden devam bence de. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ertan Çabuk yazdı: Monofaze de 3,7kwh Trifaze de 11kwh Evet... Viski yudumlarken... 11 ne la en az desteklemeli benim ki öyle mesela viski ne marka Yorum bağlantısı
Recommended Posts