Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Şebeke hattı zayıf ve eridi hat misal. Sn sürmez sigorta atması. Araç yanmamalı şebeke hattından. Ya da uzatma kablosu kullanıldı ve en büyük hata olan makara tam açılmadan şarj yapıldı. Çok geçmiş olsun Onur 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Geçmiş olsun. Tam sebebi ne acaba merak ettim 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çok Geçmiş Olsun. Bizim apartmandada otoparkta Byd var ve otoparkta şarj ediliyor.Yeni eve taşınınca Benimde aklımdan elektrikli araç ve evde şarj fikri belirmeye başlamıştı. Bugün yarın nedeni belli olur. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Geçmiş olsun, en korktuğum olaylardan biri. Ben de aynı şekilde kapalı otopark ta şarj ediyorum, korktuğumdan her şarja bağladığımda 2 saat sonra kablo ve prizin ısısını kontrol ederim, özellikle prizin ısısını en zayıf nokta orası oluyor. 10 A. ile şarj ediyorum, yaklaşık 2.1 - 2.2 kw ile, üstelik hem bağlantıyı aldığım yerde sigorta ve kak var, hem de şarj cihazını bağladığım yere sadece priz koymayıp kombinasyon kutusu ile sigorta ve kak koydum. Ayrıca kışın olmuyor ama yazın 10 A. ile bile şarj ederken arada obc nin olduğunu zannettiğim veya başka bir yerin fanı arada devreye girip çıkıyor, belki de bir devirdaim. O yüzden evde yüksek akımla şarj etmeye çalışanları anlamıyorum. Bakalım buradaki olayın sebebi ortaya çıkacak mı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts