Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: hocam benim sistem monofaza, 24 ampere ayarladım 5 kw ile şarj ediyor geceleri. sistem yeni ise iyi. arada burunla elle koklayıp elleşip kontrolda fayda var. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: bende 7 kwhlık cihaz aldım. 3x6 kablo 22 metre + kaçak akım röleleri + kombinasyon panosu işçilik dahil 14 bin tl ödedim. siz hangi sigortaları kulladnınız hat çekerken? Bende sadece kesici sigorta ve kaçak akım rölesi var. Ayrı bir hat olarak yapıldığı için. Benim kablo 5x4 10-12 metre toplam uzunluk. Üç faz ve amper de düşük, 6 amperle şarj ediyorum. 4 kw gibi yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Bende sadece kesici sigorta ve kaçak akım rölesi var. Ayrı bir hat olarak yapıldığı için. Benim kablo 5x4 10-12 metre toplam uzunluk. Üç faz ve amper de düşük, 6 amperle şarj ediyorum. 4 kw gibi yapıyor. benim elektrikci ana panodaki 2 sigortayı da değiştirdi evde şarj ederken başka şeylerde açarsan şalter atmasın diye. 7 kw ile şarj edeceğim dediğim için. aslında 5 kw ile şarj yapacağım desem o sigortaları değiştirmeye gerek olmadığını öğrendim sonradan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts