Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Ortalama 90-100 km arası kullandım uzun yolda. 18kw/100 km diyor ama 400 km yi verecek gibi. Alışırsın, düşmeli o. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: 18kw biraz yüksek gibi Mehmet Ozyurek yazdı: Alışırsın, düşmeli o. Sanırım ben düşüremeyeceğim, 80-90 ile giderken bile anlık tüketim 20-22 kw oluyor. Gaza basma şeklim doğrudan etkiliyor, batarya 54 kw, ortalama 18 kw gösteriyor ama menzil 400 km olacak gibi. Tabi o kadar bataryayı zorlamam ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Sanırım ben düşüremeyeceğim, 80-90 ile giderken bile anlık tüketim 20-22 kw oluyor. Gaza basma şeklim doğrudan etkiliyor, batarya 54 kw, ortalama 18 kw gösteriyor ama menzil 400 km olacak gibi. Tabi o kadar bataryayı zorlamam ama İşte bir şeyler yanlış. 54 kW batarya. 18 kW tüketim. Anca 300 yapar. bence o araç o kadar yakmıyordur. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşte bir şeyler yanlış. 54 kW batarya. 18 kW tüketim. Anca 300 yapar. bence o araç o kadar yakmıyordur. Güncel durumda ortalama değişti, nasıl yapıyor bilmiyorum ama yanlış hesaplıyor demek ki... 100 km menzilim kaldı diyor, gidilen km 280... Havalar soğuk olunca ısıtmayı hiç kapatmadım. Manuel modda 24 derecede 2. kademe fan hızında hep çalıştı. Biraz dikkat edersem bence 420-430 km yapar (wltp 399) Mehmet Göktürk yazdı: tek pedal mı kullanıyorsunuz. Tek pedal şeklinde özel bir mod yok, D de rejen son kademe gibi davranıyor. Bir de c modu var, biraz daha rejen seviyesi düşük. Genellikle fren kullanmamaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Isıtmayı kapatınca ve havalar ısınınca işler daha da güzelleşecek. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Isıtmayı kapatınca ve havalar ısınınca işler daha da güzelleşecek. Bu defa da klima açacağız 😂 Muhtemelen o daha az etkiler tabi ama Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Klima açtığın zamanlarda araç en azından batarya ısıtmakla uğraşmayacak;) Yorum bağlantısı
Recommended Posts