Mehmet Dagdeviren Cuma 13:50 Yazar Paylaş Cuma 13:50 Fikri Keleş yazdı: Akşamdan bir bütün ceviz içi bir bardak suda bekletip,sabah suyu içip cevizi ye dediler de pek devam ettirmedim ben Deniycem teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 14:25 Paylaş Cuma 14:25 öorba salata hurma taze ceviz esik olmamalı bence sofradan vesile ile sirkeli sarımsak ta iyidir. mideye gidenler önemli Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 14:33 Paylaş Cuma 14:33 Çağrı Alaf yazdı: Hastane alıp kanı tıbbi atık olarak imha etmiyor mu hocam? Böyle bir yolun olduğunu söylemişlerdi bana hastanede bir sefer. Var doktorun önerip yazması lazım yada tanıdık bir sağlıkçı lazım. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Cuma 14:47 Paylaş Cuma 14:47 Mehmet Dagdeviren yazdı: Suyu çoğalttım.Yürüyüşede başladım. Yürüyüş çok önemli her gün 5 km yürüyorum Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Cuma 14:55 Paylaş Cuma 14:55 Mahmut Yıldız yazdı: Düz zeminde yürümek fayda etmez. İlla dışarı çıkıp düz olmayan zeminde yürümek lazım. Hatta tırmanış şeklinde yürümek lazım. Aynen, su kaynattıracak rampa olmalı ki ter ve nefes ile yağ dışarı atılsın. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Cumartesi 17:21 Paylaş Cumartesi 17:21 Maydonoz kürü... Kendimde denedim.. Değerler 350 lerden normale döndü. Malzemeler 15-20 dal maydonoz 1 limonun suyu 1 bardak su Yapılışı 15- 20 dal maydonozu, 1 limonun suyunu ve 1 bardak suyu rondoda güzelce çevirin. Karışımın yemyeşil suyunu her sabah kahvaltıdan 30 dk önce için. Bunu 10 gün kesintisiz yapın. Sonra 1 hafta ara sonra yine 10 gün karışımı için. Sonuçları bizimle paylaşın. 1 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Cumartesi 20:43 Paylaş Cumartesi 20:43 Tevfik Işık yazdı: Karışımın yemyeşil suyunu her sabah kahvaltıdan 30 dk önce için. Süzerek.. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tevfik Işık yazdı: Maydonoz kürü... Kendimde denedim.. Değerler 350 lerden normale döndü. Malzemeler 15-20 dal maydonoz 1 limonun suyu 1 bardak su Yapılışı 15- 20 dal maydonozu, 1 limonun suyunu ve 1 bardak suyu rondoda güzelce çevirin. Karışımın yemyeşil suyunu her sabah kahvaltıdan 30 dk önce için. Bunu 10 gün kesintisiz yapın. Sonra 1 hafta ara sonra yine 10 gün karışımı için. Sonuçları bizimle paylaşın. Hocam çok teekkür ederim. Doktor maydonozu çiğ olarak tüketmemi söyledi. Ama bu sabah sizin tarifide uyguladım.İşe yarayacağı kesin. 1 ay sonra tekrar kan vericem sonuçları burada paylaşırım. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Geçmiş olsun, gida çok önemli. Benim tavsiyem ise her kontrolde doktorun bana söyledigi şu iyiki yürüyosun. Günde min 10km yol yuruyorum durmadan degil gün içerisinde. Ne kadar yorgun olursaniz olun koltuga birakmayin kendinizi yuruyus yapin. Bir rota yapin 3km 5km fark etmez. 10000 adim atin. Seneye veya aya vurunca arabamdan daha fazla km yapiyorum 🙂 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Geçmiş olsun, gida çok önemli. Benim tavsiyem ise her kontrolde doktorun bana söyledigi şu iyiki yürüyosun. Günde min 10km yol yuruyorum durmadan degil gün içerisinde. Ne kadar yorgun olursaniz olun koltuga birakmayin kendinizi yuruyus yapin. Bir rota yapin 3km 5km fark etmez. 10000 adim atin. Seneye veya aya vurunca arabamdan daha fazla km yapiyorum 🙂 Çok teşekkür ediyorum. Yanlız gün içerisinde nasıl 10 km yürüyosunuz merak ettim açıkcası tebrik ederim. Hergün 4 km yürüyorum.Evden çalıştığım için ev içide 1 km yürüsem totalde 5 km yapıorumdur. 2 saat önce tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Çok teşekkür ediyorum. Yanlız gün içerisinde nasıl 10 km yürüyosunuz merak ettim açıkcası tebrik ederim. Hergün 4 km yürüyorum.Evden çalıştığım için ev içide 1 km yürüsem totalde 5 km yapıorumdur. Şöyle inşaat ile belediye arasi esasinda yurume mesafesinde toplu tasimada 3 durak bilerek arabayla gelmiyorum işe oraya gidip geliyorum günde en az 1 kez. Insaatin icinde inip cikis adim gibi dusunun. Aksam eve geldikten sonrada ne olursa olsun bahane yaratmadan hanimla cikiyoruz yuruyuse min 3km rotamiz var. Surukluye surukliye cikardim her aksam ama sonucta fazla kilolarda gitti. Işte aksamda bir ufak tur yaparsaniz 10bin adimi minimum ulasirsiniz buda cok iyi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Kolesterol ile mücadelemize güneşin tekrar ortaya çıkmasıyla başladık. İstanbul'da senenin 9 ayı Güneşli hava spora müsait Yorum bağlantısı
Recommended Posts