Mehmet Dagdeviren 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fikri Keleş yazdı: Akşamdan bir bütün ceviz içi bir bardak suda bekletip,sabah suyu içip cevizi ye dediler de pek devam ettirmedim ben Deniycem teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce öorba salata hurma taze ceviz esik olmamalı bence sofradan vesile ile sirkeli sarımsak ta iyidir. mideye gidenler önemli Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Hastane alıp kanı tıbbi atık olarak imha etmiyor mu hocam? Böyle bir yolun olduğunu söylemişlerdi bana hastanede bir sefer. Var doktorun önerip yazması lazım yada tanıdık bir sağlıkçı lazım. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Suyu çoğalttım.Yürüyüşede başladım. Yürüyüş çok önemli her gün 5 km yürüyorum Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Mahmut Yıldız yazdı: Düz zeminde yürümek fayda etmez. İlla dışarı çıkıp düz olmayan zeminde yürümek lazım. Hatta tırmanış şeklinde yürümek lazım. Aynen, su kaynattıracak rampa olmalı ki ter ve nefes ile yağ dışarı atılsın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts