İçeriğe Yönlendir

İç Anadolu'da ne yaptığını bilen Ford özel servisi önerisi

Barış Canbazoğlu

Recommended Posts

Barış Canbazoğlu

X: özel servisin adı (sansürlü)

Y: otomobil yağları üreticisi (sansürlü)

Selamın aleyküm arkadaşlar ben Nevşehir'deyim burda Ford ustası yok. Aksaray'a x diye bi özel servise gittim. Arabaya yağ bakımı yapıldı. Hiç duymadığınız marka hava ve yağ filtresi taktılar. Yakıt filtresini benim dememle olması gereken marka taktılar. 

Motor yağı olarak ellerinde y marka vardı, raflarında y marka ve Castrol motor yağları vardı. Hiç istemesem de Castrol olsun bari dedim. Bana kalsa Liqui Moly kullanırım. Her neyse arabaya bazı işlemler yapıldı. Çıkarken motora su tuttular. Arkadaş hiçbir arabanın motoruna su tu-tul-maz. Değilse elektrik aksamın içinden geçersin. Neyse ödedik çıktık. 

Daha sonra ustaya mesaj attım. Abi dedim şanzıman yağını değiştirmek istiyorum. Sende Castrol Syntrans Multivehicle şanzıman yağı bulunur mu? Yok dedi. Y marka varmış. Y markanın ürünlerini stoklamış, onu satmaya çalışıyor. Gözü Y markadan başka görmüyor galiba. 

Y markanın benim şanzımana göre olabileceğini düşündüğüm ürününe baktım GL-4 olması gerekirken GL-5 yazıyor üründe. Usta sağolsun(!) şanzımanı elimize aldıracak. 

Demem o ki arkadaşlar İç Anadolu'da bu işe gönül vermiş, bu işten anlayan bir Ford ustası var mı? Şöyle eline malzeme stoklayıp da elindeki malzemeyi millete kakalamaya çalışan tipler değil de, ne olması gerekiyorsa onu kullanan usta var mı memlekette?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...