Ayhan Asil 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Zevk meselesi, ben de beğeniyorum T10X'i ama 10F daha verimli. T10 F için daha fazla faizsiz kredi veriyorlar. Ama bende sizin gibi T10X i beğeniyorum. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben mesela gerektiğinde evden ya da üniversitede AC ile şarj edebiliyorum. Bazen de ucuz DC ile şarj ediyorum. Genelde şehir içi kullanıyorum, şehirler arası kullanımım yılda 2-3 defa. 52 kWh batarya yetiyor. Ha bu arada 4263 km yaptım,Isparta-Budapeşte geliş gidiş. Hiç elektrikli kullanmadım. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben olsam donanımlı alırım. Ancak kullanım amacı, yapılan yol (şehir içi, şehirlerarası), şarj imkanları vb. değerlendirilmeli. T10F'in içi de aynı SUV gibi. Ne bileyim T10X'in kaslı kalıplı yapısı cezbediyor beni. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Togg sitesinde finansman sayfasını kaldırmışlar ancak garanti bankasının sitesinde aşağıdaki seçenek var., 750.000 12 ay 0 Faiz 12 ay 0 faiz den sizin avantajınız 220-250bin tl civarında. bence bu finansman değişimi cazip hale getiriyor. 750bin tl yi faize koysanız yıllık size bileşik getirisi 350-370bin tl civarında olur. https://www.garantibbva.com.tr/krediler/togg-is-birligi 6 saat önce tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Erhan Doruk yazdı: Togg sitesinde finansman sayfasını kaldırmışlar ancak garanti bankasının sitesinde aşağıdaki seçenek var., 750.000 12 ay 0 Faiz 12 ay 0 faiz den sizin avantajınız 220-250bin tl civarında. bence bu finansman değişimi cazip hale getiriyor. 750bin tl yi faize koysanız yıllık size bileşik getirisi 350-370bin tl civarında olur. https://www.garantibbva.com.tr/krediler/togg-is-birligi Yeni finansman yakında belli olacak. Bayram süprizi bekleyenler var 1milyon sıfır faiz gibi, zam vekleyenler var vs. Ay sonlarında finansman kapanıyor, ay başlarında yeni finansman paketi açıklanıyor. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mayıs finansmanı belli oldu, sıfır faizli olan oldukça avantajlı hala 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu ay teslimatlar da uzayabilir gibi, mayıs sipariş haziran teslimat yazmış togg Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce T10X için faizsiz 750.000₺ T10F için faizsiz 1.000.000₺ acayip kampanya yapmışlar yine. Al Ayhan abi al 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: T10X için faizsiz 750.000₺ T10F için faizsiz 1.000.000₺ acayip kampanya yapmışlar yine. Al Ayhan abi al Alacaksa da ön sipariş için çok beklememeli, bayramda arabasız kalmayı da göze almalı gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce https://www.togg.com.tr/sales-and-finance Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben bir aracı 20 sene kullanma taraftarıyım. Ama kaşıntı başlamışsa çare kolu kesmek. Kredi imkanları çok iyi bu arada 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu kadar akla düştü ise alınmalı. Donanım iyidir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce madem alınacak full alınmalı, bu aletler tam donanım alınır.... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: madem alınacak full alınmalı, bu aletler tam donanım alınır.... Full zaten 4 more değil tabi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: buzdolabı yoksa full demem Buzdolabı olsa iyi olurdu ama bi gözlük koyacak yer yok orta konsol çok kullanışsız kontrol panelinin altında bir yer var oraya uygun bir şey satılıyor alayım mı almayayım mı karar veremedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts