Murat Sürmeli 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: Murat hocam renk tavsiyeniz ne olurdu. Benim t10x Anadolu idi, güzeldi ama şimdi alacak olsam Gemlik alırdım sanırım 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: hemen hemen hepsini canlı gördüm. siyah çok ağır duruyor ama gel bana sor siyahı temiz tutmak çok ama çok zor. Metin abim aynen öyle iki tane siyah arabam oldu bu güne kadar, saç baş yoldururdu. Temizletip eve gelene kadar yeniden toz olurdu. Murat Sürmeli yazdı: Benim t10x Anadolu idi, güzeldi ama şimdi alacak olsam Gemlik alırdım sanırım Sahi Murat hocam siz neden sattınız TOGG'u Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Sahi Murat hocam siz neden sattınız TOGG'u Ödeme sıkıntısı asıl sebep 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Beyaz renk çok sevmiyorum ama temizlik ve sıcak havadan korunma açısından çok iyi, Adana'da Antalya'da yaşasam düşünürdüm Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Osmaniye için koyu renk olmamalı. Ama zevkler devreye girdiğinde ben de kula diyorum. Arkadaşımda full olanı var, ilk çıktığında almıştı, beyaz ve çok güzel. Hem can tavan hem de meridian ses sistemi var onda ilk çıkan seri olduğu için . Beyaz da alınabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts