Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç para bu T10F 2 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Mayıs finansmanı belli oldu, sıfır faizli olan oldukça avantajlı hala İşte bu harika. Mehmet Göktürk yazdı: 3000 abi Mehmet Ozyurek yazdı: Konuya cevap, Donanım her şeydir. Emmi ben de aynısını düşünüyorum. Ama 30 bin km. yapmış araba da düşündürüyor. Murat Sürmeli yazdı: Mayıs finansmanı belli oldu, sıfır faizli olan oldukça avantajlı hala Hocam müjde gibi oldu bu. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Muhammet Ergün yazdı: arabanın taksitleri olmasa 10f alırdım Muhammet kardeşim hakveriyormusunuz şimdi bana, kaşınmakta haksızmıyım. Hazırdaki bütün T10X V2 Uzun menzil araçlar satılmış, geç kalmışım. Dün vardı. Erhan Doruk yazdı: Togg sitesinde finansman sayfasını kaldırmışlar ancak garanti bankasının sitesinde aşağıdaki seçenek var., 750.000 12 ay 0 Faiz 12 ay 0 faiz den sizin avantajınız 220-250bin tl civarında. bence bu finansman değişimi cazip hale getiriyor. 750bin tl yi faize koysanız yıllık size bileşik getirisi 350-370bin tl civarında olur. https://www.garantibbva.com.tr/krediler/togg-is-birligi Erhan bey aynen öyle, ama faiz hassasiyetim var benim. sıfır faiz çok cazip, nasıl nasıl kaşınıyorum, yerimde duramıyorum. Murat Sürmeli yazdı: Yeni finansman yakında belli olacak. Bayram süprizi bekleyenler var 1milyon sıfır faiz gibi, zam vekleyenler var vs. Ay sonlarında finansman kapanıyor, ay başlarında yeni finansman paketi açıklanıyor. Siz bunu yazar yazmaz açıklamış TOGG finansmanı, hazırda hiç T10X V2 Uzun menzil kalmamış. Keşke bu yazıyı dikkate alıp hemen girseymişim. Truemore a 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: T10X için faizsiz 750.000₺ T10F için faizsiz 1.000.000₺ acayip kampanya yapmışlar yine. Al Ayhan abi al Emre dur, nolur dur, duramıyorum yerimde. (inşallah yakında Arabam konusunda yeni bir konu açarım.) Mehmet Göktürk yazdı: T10F çok uygun bu durumda. Hocam X istiyoruz. Murat Sürmeli yazdı: Alacaksa da ön sipariş için çok beklememeli, bayramda arabasız kalmayı da göze almalı gibi Bir de 2001 model doblo var hocam, Zeytin bahçesine gidip gelmek için , ona bineriz bayramda da Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben bir aracı 20 sene kullanma taraftarıyım. Ama kaşıntı başlamışsa çare kolu kesmek. Kredi imkanları çok iyi bu arada Abi sıfır faiz yaaa Ali Cihangiroğlu yazdı: madem alınacak full alınmalı, bu aletler tam donanım alınır.... Ali abi, Meridyan eklerseneiz fiyat 500 bin TL artıyor vergilerle birlikte 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Bu kadar akla düştü ise alınmalı. Donanım iyidir. Yani Köksal, ikinci el doluyu mu almalı. Evren Erakçora yazdı: Alınır bence. Evren hocam çok çok teşekkür ederim. bence de Çağlar Bayur yazdı: buzdolabı yoksa full demem Torpidosu soğutur onun abi Mustafa Arıkan yazdı: 2.5M Tam dolusu 3 M. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ayhan Asil yazdı: Yani Köksal, ikinci el doluyu mu almalı. şimdiye kadar iki adet sıfır, iki adet ilk sahibinden bir yaşında ford aracım oldu. sadece birinde sıkıntı yaşadım aracın sağ ön lastiği patlamış ve jant üzerinde gitmiş içten yemiş lastik ve o lastikle ben uzun yola çıkıp hız denemesi dahi yaptım resmen Allah korumuş. Sıfır sıfırdır ikinci el temiz benim için %50 yaşadıklarıma göre. ikinci el doluyu satan niye satıyor? doluda olup boşta olmayan ney, ve önem kat sayısı veya senin için olmazsa olmazmı? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ayhan Asil yazdı: Yani Köksal, ikinci el doluyu mu almalı. Ben olsam 2.el doluyu alırım 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç para bu T10F 1 milyon sıfır faiz 10F V2 ve 4 more ye 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ayhan hocam, alabiliyorsan sıfır dolu al, sıfır faiz avantajı da güzel. ÖTV oranı değişecek gibi. 2.5M full'e yakını, 3M olanda beyaz koltuk ve üstü siyah renk ilavesi var, gerekli değiller o kadar da. 2 saat önce tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: direksiyon arkasına satılan birşey var. onu al. telefon da konuyor. kontrol panelinin altına konunca telefonlukta telefonu koyamazsın sanki. hemen araştırayım gözlük sıkıntı oldu Çağlar Bayur yazdı: nasıl yok? hiç mi yok? gebzeden geliyorum son oluru? Canın sağ olsun abi gözlüğün parasını ver yeter ... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Ayhan hocam, alabiliyorsan sıfır dolu al, sıfır faiz avantajı da güzel. ÖTV oranı değişecek gibi. 2.5M full'e yakını, 3M olanda beyaz koltuk ve üstü siyah renk ilavesi var, gerekli değiller o kadar da. Evet hocam, Meridyan eklenirse 3 M. geçiyor. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: Evet hocam, Meridyan eklenirse 3 M. geçiyor. kış paketi + meridyan + cam tavan 2.5M hocam. Yani toplam 3 opsiyonda 2.5 bandında kalıyor şuan. Diğer opsiyonlar beyaz koltuk ve üstü siyah kaplatma. Bu 5inden 3ünü seçmek gerekiyor. ÖTV dedikleri gibi %40a güncellenirse o rakamları unutun 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bence bu kadar çok elektrikli satılırken ÖTV ye de ince bir ayar yaparlar 2026 bitmeden. Tavsiye veya öneri değildir 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Murat Sürmeli yazdı: kış paketi + meridyan + cam tavan 2.5M hocam. Yani toplam 3 opsiyonda 2.5 bandında kalıyor şuan. Diğer opsiyonlar beyaz koltuk ve üstü siyah kaplatma. Bu 5inden 3ünü seçmek gerekiyor. ÖTV dedikleri gibi %40a güncellenirse o rakamları unutun Biraz evvel aradım TOGG'u abi yanlış mı anladım o zaman. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ayhan Asil yazdı: Biraz evvel aradım TOGG'u abi yanlış mı anladım o zaman. Togg trumore uygulamasını indir hocam, dediğim paketleri seç, 2.5m yapıyor, twlefondakilere pek güvenme. Düzeltme: T10x de opsiyonlar pahalıymış hocam, t10f dediğim gibiymiş, kusura bakma, yanlış yönlendirdim 55 dakika önce tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Murat Sürmeli yazdı: Togg trumore uygulamasını indir hocam, dediğim paketleri seç, 2.5m yapıyor, twlefondakilere pek güvenme. Düzeltme: T10x de opsiyonlar pahalıymış hocam, t10f dediğim gibiymiş, kusura bakma, yanlış yönlendirdim Estağfirullah hocam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts