Sinan Akgöl Dün saat 08:52 Paylaş Dün saat 08:52 Ayhan Asil yazdı: Öyle tabi Fatih abi ama, insan göz göre göre de elindeki sıfır aracı galericilere üç beş kuruşa peşkeş çekmek istemiyor. Çünkü çok öldürüyorlar. Abi trinksat su arabamcomlar vs ne fiyat veriyor? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 09:58 Yazar Paylaş Dün saat 09:58 Sinan Akgöl yazdı: Abi trinksat su arabamcomlar vs ne fiyat veriyor? İstediğimden en az 100-150 bin aşağısına 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:01 Paylaş Dün saat 11:01 çok ciddi fark bence. togg almasak olmuyormu peki? elimizde çok güçlü bir silah va çünkü. 1 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 11:10 Yazar Paylaş Dün saat 11:10 Doğan Arşiray yazdı: çok ciddi fark bence. togg almasak olmuyormu peki? elimizde çok güçlü bir silah va çünkü. Neden olmasın ki; Elbette olur. İptal eder, peşinatımızı geri alırız. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:24 Paylaş Dün saat 11:24 sonuçta o arabaları illaki satacaklar. şimdi zarar edeceksek bence biraz beklemeli. mal alırken kazanılır bu doğru ama alamıyorsak istediğimiz gibi. o da zarar değilmi. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 11:39 Paylaş Dün saat 11:39 Bence de beklenmeli,sonuçta eldeki de sorunsuz sıkıntısız araba 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:26 Paylaş Dün saat 12:26 Doğan Arşiray yazdı: mal alırken kazanılır rakıfellır gibisin mübarek 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Haziran kampanyası açıklandı ama Mayısta sipariş verenler devam edecek Mayıs kampanyasındaki oranlardan denmiş. Haberin olsun @Ayhan Asil 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce eski kampanyalar gibi değil koşullar. 700 bin tl 0 faiz çok zayıf çünkü araba ucuz değil artık. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Haziran kampanyası açıklandı ama Mayısta sipariş verenler devam edecek Mayıs kampanyasındaki oranlardan denmiş. Haberin olsun @Ayhan Asil Doğan Arşiray yazdı: eski kampanyalar gibi değil koşullar. 700 bin tl 0 faiz çok zayıf çünkü araba ucuz değil artık. Murat Sürmeli yazdı: Haziran kampanyası açıklandı ama Mayısta sipariş verenler devam edecek Mayıs kampanyasındaki oranlardan denmiş. Haberin olsun @Ayhan Asil Bu gün benim doğum günüm hocam, doğum günümde proformayı gönderdi TOGG, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çünkü henüz aracımı satamadım. Ölücülerle boğuşuyorum. Doğan Arşiray yazdı: eski kampanyalar gibi değil koşullar. 700 bin tl 0 faiz çok zayıf çünkü araba ucuz değil artık. Haziran kampanyasında 650' ye düşürdü sıfır faizi TOGG Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ayhan Asil yazdı: Bu gün benim doğum günüm hocam, doğum günümde proformayı gönderdi TOGG, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çünkü henüz aracımı satamadım. Ölücülerle boğuşuyorum. Haziran kampanyasında 650' ye düşürdü sıfır faizi TOGG Abi bosver oluculeri bugunluk sal gitsin. Dogum gunun kutlu olsun nice saglikli sihatli yeni yaslarin olsun. Yeni yasinda sana gonlundekini nasip eder insallah. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce bence üzülecek bir şey yok. para sende . mal satması gerekenler onlar. zaten araban kötü değil. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Abi bosver oluculeri bugunluk sal gitsin. Dogum gunun kutlu olsun nice saglikli sihatli yeni yaslarin olsun. Yeni yasinda sana gonlundekini nasip eder insallah. Eyvallah güzel kardeşim benim. Çok çok teşekkür ederim. Öyle bir stres altındayım anlatamam. Mideme ağrılar giriyor. Doğan Arşiray yazdı: bence üzülecek bir şey yok. para sende . mal satması gerekenler onlar. zaten araban kötü değil. Evet Doğan bey, ama bir taraftan da bir hayal çöp olmak üzere, Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ayhan Asil yazdı: Eyvallah güzel kardeşim benim. Çok çok teşekkür ederim. Öyle bir stres altındayım anlatamam. Mideme ağrılar giriyor. Evet Doğan bey, ama bir taraftan da bir hayal çöp olmak üzere, Abi hic birsey senin sagligindan onemli degil birak. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bilmediğim icin sorayım Togg da takas ile arac alımı yokmu? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bilmediğim icin sorayım Togg da takas ile arac alımı yokmu? Fikri kardeşim aslında var ama, onlar galeriden de az veriyorlar. Sinan Akgöl yazdı: Abi hic birsey senin sagligindan onemli degil birak. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Doğum günün kutlu olsun, nasipte varsa olur diyelim, çok da kafaya takmayalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts