İçeriğe Yönlendir

TOGG İçin Kaşıntı Tuttu.

Ayhan Asil

Renkler  

40 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ayhan Asil
Yurdaer Elay yazdı:

Kesinlikle katılıyorum.. beyaz renk her SUV ya da crossover araca yakışmıyor. Siyah dodik varsa işin bütün büyüsü gidiyor. Bence yani..

Bu arada ben araç için renk önerisinde bulunmadım ama keşke mavi renk olanın içi taba olsaymış diyorum :) 

Siz siparişi vermişsiniz bile, içime de sindi demişsiniz.

Güzel seçim.. O zaman Seyhan Ayhan'a hayırlı olsun :) 

Çok çok teşekkür ederim. Forum ne diyorsa o oldu. Ama yeni beyaz renk benim de hoşuma gitti. İnşallah kullanınca da memnun kalırız. Bakaalım. 

Metin Uzunoğlu yazdı:

Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız ve cezasız sürüşler nasip olsun.

Amin Metin abim. Çok çok teşekkür ederim. 

Abdussamed Acar yazdı:

Hayırlı olsun...

Çok çok teşekkür ederim. Kardeşim benim. :flowers:

Fatih Uzun yazdı:

Hayırlı olsun.

Çok çok teşekkür ederim Fatih abim. Bir de Şu Toyota'yı güzel bir fiyata okutabilirsek. :flowers:

Osman Ünal yazdı:

Hayırlı olsun :nazar:

Çok çok teşekkür ederim. Eksik olmayın. :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
İsa Acar yazdı:

Hayırlı olsun Ayhan bey, tez zamanda kavuşun :flowers:

Çok çok teşekkür ederim kardeşim benim, Hayırla olsun İnşallah. :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun, teslim alınsın bakalım. Hep birlikte inceleyelim. ELektrikli araçlar bayağı çoğaldı forumda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Murat Sürmeli yazdı:

Şuan bir söylenti var telegram gruplarında, bayramdan sonra LFP bataryaya geçilecekmiş üretimde. 2. el değeri düşer mi bilmiyorum batarya değişikliği sebebiyle. Halkımız makyaj değişikliğinde bile değer kırabiliyor. Tabii ki dedikodu henüz. Ama opsiyonum olsa ben LFP alırdım.

O söylentinin devamını getireyim. Çinli CATL firmasıyla anlaşıldı, LFP batarya T6X için platformuyla birlikte firmadan alınacak. T10X için LFP batarya söz konusu değil. Mevcut batarya boşluğuna LFP olursa menzili daha az oluyor. Bu alet böyle geldi bir süre daha böyle üretilir abi. Sonra makyaj görür, kasa değişir o zaman belli olur değişip değişmeyeceği. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Hayırlı olsun, teslim alınsın bakalım. Hep birlikte inceleyelim. ELektrikli araçlar bayağı çoğaldı forumda. 

Evet aynen öyle oldu, Hayırlısıyla teslim alalım, kurcalarız. 

Emre Şimşek yazdı:

O söylentinin devamını getireyim. Çinli CATL firmasıyla anlaşıldı, LFP batarya T6X için platformuyla birlikte firmadan alınacak. T10X için LFP batarya söz konusu değil. Mevcut batarya boşluğuna LFP olursa menzili daha az oluyor. Bu alet böyle geldi bir süre daha böyle üretilir abi. Sonra makyaj görür, kasa değişir o zaman belli olur değişip değişmeyeceği. 

Yüreğime su serptiniz Emre bey, 

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Emre Şimşek yazdı:

Söylentiler onaylandı gibi ama haziran kısmı garanti değil. Yani silo batarya ile lfp ye geçmirmek için anlaşmışlar t10x ve t10f i. Aynı kasada lfp kullanacaklarmış ama hazirana yetişmeyebilir diyorlar. Menzil düşer

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Murat Sürmeli yazdı:

Söylentiler onaylandı gibi ama haziran kısmı garanti değil. Yani silo batarya ile lfp ye geçmirmek için anlaşmışlar t10x ve t10f i. Aynı kasada lfp kullanacaklarmış ama hazirana yetişmeyebilir diyorlar. Menzil düşer

Hımm enteresan. Bunu grupta bir yazayım bakalım bilen var mı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Emre Şimşek yazdı:

Hımm enteresan. Bunu grupta bir yazayım bakalım bilen var mı..

Ben de gruptan okudum :) Aynı grup mu bilmiyorum tabi :D

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ayhan Asil yazdı:

Ali abi dediğin oldu. Beyaz sipariş ettik. Çok teşekkür ederim. 

zeytin yağına zam gelecek diyorlar. hayırlı olsun

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Doğan Arşiray yazdı:

Zeytinyağına şimdiden zam geldi bile 2500000 e araba aldık abi. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Murat Sürmeli yazdı:

Şuan bir söylenti var telegram gruplarında, bayramdan sonra LFP bataryaya geçilecekmiş üretimde. 2. el değeri düşer mi bilmiyorum batarya değişikliği sebebiyle. Halkımız makyaj değişikliğinde bile değer kırabiliyor. Tabii ki dedikodu henüz. Ama opsiyonum olsa ben LFP alırdım.

elektriklinin 2. elini zaten düşünmemek lazım zira yok gibi, yani alan yok, satanların neden sattığınada bakmak lazım! bunlar süpriz yumurta gibi...

Ama lazımsa araba sıfır alınır, şuan alım için uygun zaman bence, satamıyorlar (arabanın her türü) sağlam kampanyalarda var ve borca girilerek alınır bence, şuan dönem bu... Şuan alacak olsam alırdım mesela, krediyle tabii, keş vermem...

Doğan Arşiray yazdı:

zeytinin az zamanıysa zam gelmez, bunda mal çokken gelir zam :kihkih:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
(düzenlendi)
Mahmut Yıldız yazdı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ellerinize, Dillerinize sağlık Mahmut Bey, Çok çok teşekkür ederim. :flowers:

Ayhan Asil yazdı: