Sinan Akgöl Salı 08:52 Paylaş Salı 08:52 Ayhan Asil yazdı: Öyle tabi Fatih abi ama, insan göz göre göre de elindeki sıfır aracı galericilere üç beş kuruşa peşkeş çekmek istemiyor. Çünkü çok öldürüyorlar. Abi trinksat su arabamcomlar vs ne fiyat veriyor? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Salı 09:58 Yazar Paylaş Salı 09:58 Sinan Akgöl yazdı: Abi trinksat su arabamcomlar vs ne fiyat veriyor? İstediğimden en az 100-150 bin aşağısına 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 11:01 Paylaş Salı 11:01 çok ciddi fark bence. togg almasak olmuyormu peki? elimizde çok güçlü bir silah va çünkü. 1 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Salı 11:10 Yazar Paylaş Salı 11:10 Doğan Arşiray yazdı: çok ciddi fark bence. togg almasak olmuyormu peki? elimizde çok güçlü bir silah va çünkü. Neden olmasın ki; Elbette olur. İptal eder, peşinatımızı geri alırız. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 11:24 Paylaş Salı 11:24 sonuçta o arabaları illaki satacaklar. şimdi zarar edeceksek bence biraz beklemeli. mal alırken kazanılır bu doğru ama alamıyorsak istediğimiz gibi. o da zarar değilmi. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Salı 11:39 Paylaş Salı 11:39 Bence de beklenmeli,sonuçta eldeki de sorunsuz sıkıntısız araba 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 12:26 Paylaş Salı 12:26 Doğan Arşiray yazdı: mal alırken kazanılır rakıfellır gibisin mübarek 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Haziran kampanyası açıklandı ama Mayısta sipariş verenler devam edecek Mayıs kampanyasındaki oranlardan denmiş. Haberin olsun @Ayhan Asil 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce eski kampanyalar gibi değil koşullar. 700 bin tl 0 faiz çok zayıf çünkü araba ucuz değil artık. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Haziran kampanyası açıklandı ama Mayısta sipariş verenler devam edecek Mayıs kampanyasındaki oranlardan denmiş. Haberin olsun @Ayhan Asil Doğan Arşiray yazdı: eski kampanyalar gibi değil koşullar. 700 bin tl 0 faiz çok zayıf çünkü araba ucuz değil artık. Murat Sürmeli yazdı: Haziran kampanyası açıklandı ama Mayısta sipariş verenler devam edecek Mayıs kampanyasındaki oranlardan denmiş. Haberin olsun @Ayhan Asil Bu gün benim doğum günüm hocam, doğum günümde proformayı gönderdi TOGG, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çünkü henüz aracımı satamadım. Ölücülerle boğuşuyorum. Doğan Arşiray yazdı: eski kampanyalar gibi değil koşullar. 700 bin tl 0 faiz çok zayıf çünkü araba ucuz değil artık. Haziran kampanyasında 650' ye düşürdü sıfır faizi TOGG Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ayhan Asil yazdı: Bu gün benim doğum günüm hocam, doğum günümde proformayı gönderdi TOGG, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Çünkü henüz aracımı satamadım. Ölücülerle boğuşuyorum. Haziran kampanyasında 650' ye düşürdü sıfır faizi TOGG Abi bosver oluculeri bugunluk sal gitsin. Dogum gunun kutlu olsun nice saglikli sihatli yeni yaslarin olsun. Yeni yasinda sana gonlundekini nasip eder insallah. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 saat önce Paylaş 21 saat önce bence üzülecek bir şey yok. para sende . mal satması gerekenler onlar. zaten araban kötü değil. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Abi bosver oluculeri bugunluk sal gitsin. Dogum gunun kutlu olsun nice saglikli sihatli yeni yaslarin olsun. Yeni yasinda sana gonlundekini nasip eder insallah. Eyvallah güzel kardeşim benim. Çok çok teşekkür ederim. Öyle bir stres altındayım anlatamam. Mideme ağrılar giriyor. Doğan Arşiray yazdı: bence üzülecek bir şey yok. para sende . mal satması gerekenler onlar. zaten araban kötü değil. Evet Doğan bey, ama bir taraftan da bir hayal çöp olmak üzere, Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ayhan Asil yazdı: Eyvallah güzel kardeşim benim. Çok çok teşekkür ederim. Öyle bir stres altındayım anlatamam. Mideme ağrılar giriyor. Evet Doğan bey, ama bir taraftan da bir hayal çöp olmak üzere, Abi hic birsey senin sagligindan onemli degil birak. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Bilmediğim icin sorayım Togg da takas ile arac alımı yokmu? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bilmediğim icin sorayım Togg da takas ile arac alımı yokmu? Fikri kardeşim aslında var ama, onlar galeriden de az veriyorlar. Sinan Akgöl yazdı: Abi hic birsey senin sagligindan onemli degil birak. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Doğum günün kutlu olsun, nasipte varsa olur diyelim, çok da kafaya takmayalım 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Doğum günün kutlu olsun, nasipte varsa olur diyelim, çok da kafaya takmayalım Çok çok teşekkür ederim Murat hocam, bizim için çok kıymetli, değerlisiniz, TOGG için dün Kuveyt Türk'e gittim anında aktardılar 750 bini ama halen Toyota elde. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ayhan Asil yazdı: Çok çok teşekkür ederim Murat hocam, bizim için çok kıymetli, değerlisiniz, TOGG için dün Kuveyt Türk'e gittim anında aktardılar 750 bini ama halen Toyota elde. Hocam Kuveyt Türkü bekletseydiniz keşke, araç satışım olmazsa iptal ederim diye söylemiştim ben mesela, beni beklemişlerdi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Hocam Kuveyt Türkü bekletseydiniz keşke, araç satışım olmazsa iptal ederim diye söylemiştim ben mesela, beni beklemişlerdi Paranızı geri iade ederiz dediler. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar... Bayramda babam,birader ve ben otururken araba mevzusu açıldı. Biradere senin arabadan bahsettim. Babam sordu kaç km de diye. 17.500 dedim. Ne dese iyi? Araba daha sıfır sayılır. Bir problemi olmasa satmaz 😄 Bunu niye anlattım? Aracın bir problemi olmadığını ben de biliyorum fakat genel alıcı kitlesi aşağı yukarı böyle. Düşük km araç ya sıkıntılıdır diye fiyat öldürürler. Ya ihtiyaçtan satılıktır, nasıl olsa ihtiyacı var mecbur satacak diye fiyat öldürürler. Yenilenecektir, nasıl olsa alacağı araca fark ödememek için (zam) bir an önce elden çıkaracak diye düşük teklif ederler. Sözün özü ya üçe beşe bakmadan hayalindeki araca kavuşmak için elden çıkaracaksın yada böyle sıfır sayılacak bir aracın var binmeye devam edeceksin. Ben olsam 2. Seçeneği hayata geçiririm. Altın düşük bu ara. Üste ekleyeceğim paraya altın yapar kenara koyarım. Memur adamız, kolay kazanmıyoruz, hayallerimizin peşinden gidelim ama mantıklı temkinli bir şekilde. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar... Bayramda babam,birader ve ben otururken araba mevzusu açıldı. Biradere senin arabadan bahsettim. Babam sordu kaç km de diye. 17.500 dedim. Ne dese iyi? Araba daha sıfır sayılır. Bir problemi olmasa satmaz 😄 Bunu niye anlattım? Aracın bir problemi olmadığını ben de biliyorum fakat genel alıcı kitlesi aşağı yukarı böyle. Düşük km araç ya sıkıntılıdır diye fiyat öldürürler. Ya ihtiyaçtan satılıktır, nasıl olsa ihtiyacı var mecbur satacak diye fiyat öldürürler. Yenilenecektir, nasıl olsa alacağı araca fark ödememek için (zam) bir an önce elden çıkaracak diye düşük teklif ederler. Sözün özü ya üçe beşe bakmadan hayalindeki araca kavuşmak için elden çıkaracaksın yada böyle sıfır sayılacak bir aracın var binmeye devam edeceksin. Ben olsam 2. Seçeneği hayata geçiririm. Altın düşük bu ara. Üste ekleyeceğim paraya altın yapar kenara koyarım. Memur adamız, kolay kazanmıyoruz, hayallerimizin peşinden gidelim ama mantıklı temkinli bir şekilde. Evet İnan bey, aynen yukarıda yazdığınız durumda araç, diğer tavsiyenizi de birkaç kez tek tek okudum. Şu birkaç gün içinde karar vereceğiz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Bence aracına binmeye devam et, hadi aldın togg, yarın bir heves değişeyim dedin, o zaman şuan gördüğün ölücü durumunu misliyle yaşıyacaksın zaten, ki elektrikli arabanın ikinci eli... dost acı söyler kardeş, bin arabana keyfine bak, paranda cebinde kalsın helede şu devirde, bas gez dolaş hayatını yaşa 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Bence aracına binmeye devam et, hadi aldın togg, yarın bir heves değişeyim dedin, o zaman şuan gördüğün ölücü durumunu misliyle yaşıyacaksın zaten, ki elektrikli arabanın ikinci eli... dost acı söyler kardeş, bin arabana keyfine bak, paranda cebinde kalsın helede şu devirde, bas gez dolaş hayatını yaşa Eyvallah benim canım abim. Şu birkaç gün içinde nihai karar verilecek, bu gün biri gelip bakacak sözde, olursa olur olmazsa dediğin gibi olacak. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: Eyvallah benim canım abim. Şu birkaç gün içinde nihai karar verilecek, bu gün biri gelip bakacak sözde, olursa olur olmazsa dediğin gibi olacak. Hayırlısı olsun, elbette karar senin, ben etkilemiş olmayayım ama ortamı görüyorsun, insanın canı sıkılıyor, gönül isterki herkes hayallerine kavuşsun ama bu şekilde birisi üzüldümü inan bende onunla beraber üzülüyorum, bir arkadaşımda benzer durumda burada, araba al sat harbiden çok can sıkıcı bir iş, neyseki ben 10 seneden önce değişmiyorumda kafa biraz rahat, yoksa hiç çekemezdim vallahi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts