İçeriğe Yönlendir

TOGG İçin Kaşıntı Tuttu.

Ayhan Asil

Renkler  

47 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ayhan Asil
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Hayırlısı olsun, elbette karar senin, ben etkilemiş olmayayım ama ortamı görüyorsun, insanın canı sıkılıyor, gönül isterki herkes hayallerine kavuşsun ama bu şekilde birisi üzüldümü inan bende onunla beraber üzülüyorum, bir arkadaşımda benzer durumda burada, araba al sat harbiden çok can sıkıcı bir iş, neyseki ben 10 seneden önce değişmiyorumda kafa biraz rahat, yoksa hiç çekemezdim vallahi :)

Ali abi ne güzel yazmışsın. Eline diline sağlık. Evet biliyorum seni, almadan çok çok düşünüp tartar, aldıktan sonra da 10 yıl binersin. :D Mantıklı olan da budur. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ayhan Asil yazdı:

Eyvallah güzel kardeşim benim. Çok çok teşekkür ederim. Öyle bir stres altındayım anlatamam. Mideme ağrılar giriyor. 

Evet Doğan bey, ama bir taraftan da bir hayal çöp olmak üzere, 

ben ioniq 6 baktım geçen gün. fiyatı iyi. 2 aya yeni seri geleceği için fiyat avantajı var herhalde. ama ödeme kolaylığı yok ve kredi çok fazla fark yaratıyor diye ne gerek var dedim geçtim. o arabaları illa satacaklar birilerine, beklerim görürüm. togg a da tüzel kişilerde bile 600 bin tl ile kredi avantajı göremedim. kim alırsa alsın dedim yürüdüm geçtim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Doğan Arşiray yazdı:

ben ioniq 6 baktım geçen gün. fiyatı iyi. 2 aya yeni seri geleceği için fiyat avantajı var herhalde. ama ödeme kolaylığı yok ve kredi çok fazla fark yaratıyor diye ne gerek var dedim geçtim. o arabaları illa satacaklar birilerine, beklerim görürüm. togg a da tüzel kişilerde bile 600 bin tl ile kredi avantajı göremedim. kim alırsa alsın dedim yürüdüm geçtim.

Doğan bey, benim güzel kardeşim senin mantığın çok doğru, beni cezbeden tek taraf, mayıs kampanyasından halen yararlandırıyor olmaları. 

Ayhan Asil yazdı:

Doğan bey, benim güzel kardeşim senin mantığın çok doğru, beni cezbeden tek taraf, mayıs kampanyasından halen yararlandırıyor olmaları. 

750 Bin faizsiz kredi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...