Ali Gök 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Merhaba, bugün mondeoya kardeş aldım birtane. eve getirip yanına koyunca farkettimki yavrusu kadarmış 2010 model 1.6 benzinli otomatik vites beyaz renk station wagon focus. bakım malzemeleri ve çeki demiri sparişi verildi . jant alınacak vs ufak tefek bişeler yapacağız @Mustafa Tüfekçi sağolsun sorularımın tamamında net cevaplar ile aydınlattı. arabayı sevdim 280 binde triger değişmiş 283 binde şuan. anntfiriz cam gibi temiz ama mavi renk konmuş onuda kırmızıya çevireceğim vakit geçirmeden 3 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Maşallah Focus 2 ve 2.5 en beğendiğim kasasıdır. Bir soru, stop'lar kararmış mı, filmli mi, blurlu mu, bi gariplik var gibi hissettim, yanılıyor muyum? Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: lpg stepnede mi LPG araca 2 ay önce takılmış ilk defa.aynen yedek lastik yerine takmışlar İçindeki gazı bitince kapatıp benzinle binmeyi düşünüyorum buralarda trafik yok akıp gidiyor🧿 Sani Gerşon yazdı: Maşallah Focus 2 ve 2.5 en beğendiğim kasasıdır. Bir soru, stop'lar kararmış mı, filmli mi, blurlu mu, bi gariplik var gibi hissettim, yanılıyor muyum? Stoplar solgun duruyor temizlenmeyecek bişeyse bulursam yenisinş alacam onunda 👍 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Yapılacaklar Jant lastik Kolçaklı konsol tıtanıumlardakinden Stop lambalar Yağ filtre antifriz yenilenecek Bide direk yerine uyacak bir teyp bulursam onu alacağım Dizelden sonra elektrikli gibi geldi🤣 Çağlar Bayur yazdı: lpg candır, Sistem yeni afr ayarı yapılmış arıza lambası yakmıo bir kaç depo benzinle gezip bakayım yormazsa benzinle binecem Gazın ekonomikliği pek yok şuan sanki burda gaz 39 lira benzin 64 lira Yapay zeka ile jant görseli Nasıl sizce 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Ali abi. Güle güle kullanın inşallah. Beyaz renk buralar için candır. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Jant aranıyor elinde fordclub zamanından beri saklayan varsa gün yüzüne çıkarabilir🤣 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun Ali abi. Güle güle kullanın inşallah. Beyaz renk buralar için candır. Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 sw candır LPG canan Teşekkür ederim🙏 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim, Siyah ve beyaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: Bide direk yerine uyacak bir teyp androlar var çerçeveli hazır Yorum bağlantısı
Hakan Berk 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok güzelmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce İkisi birden 1+0 öğrenci evi taşır Yorum bağlantısı
Recommended Posts