Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Maşallah. Temiz görünüyor. Bir şeyler eklemenin verdiği haz da başka. Güle güle kullan Ali Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Ali Gök yazdı: Antfriz resmini ekledim cam gibi temiz ama mavi Bu şekilde hiç ellemeden kullansam nolur ? Benim 2011 fiestanın borulardan biri patladığı için yaptırmaya götürdüğüm tek açık yerde adam başka müşteriden kalan mavi antifirizi doldurmuştu. Değiştirmeye üşenip 1 yıla yakın bindim. Mart ayında tavsiye edilen kırmızı olana geri döndürdüm, herhangi bir sorun görünmüyor. Hayırlı olsun yeni aracınız. 4 saat önce tarihinde Ugur Nazlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun Ali. Kazasız belasız kullanın. Bence antifrizi değiştir. Tam teknik detayını hatırlamıyorum ama, blok yapısı organik antifrize (Turuncu) uyumlu. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun, maşallah. Benzinli otomatik F 2,5 İstanbul içi olsa benzinle binilmez, oraları bilemem. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 100 hp motor lpgye daha uyumlu genelde bi sorunu yok. 115 hp olan motor biraz daha hassas. Lpg ile binilir tabi 4 ileri şanzımanla biraz hantal olacaktır ama olsun mis gibi araba. 2,5 kasa titanium jantı güzel olur, Yapay zekanın da gösterdiği jant. Güzel günlerde kullanılsın. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Ali, sw kasa bağımlılık yapar derlerdi, doğruymuş. Güle güle bin. Antifirizi de yağ vs değişirken değiş bence. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kazasız belasız güzel günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Hayırlı olsun gülerek kullan, iyi alıştın sw ye daha normal araca binmezsin bu gidişle Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts