Mehmet Ozyurek Dün saat 05:57 Paylaş Dün saat 05:57 Maşallah. Temiz görünüyor. Bir şeyler eklemenin verdiği haz da başka. Güle güle kullan Ali 1 Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı Dün saat 06:32 Paylaş Dün saat 06:32 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: Antfriz resmini ekledim cam gibi temiz ama mavi Bu şekilde hiç ellemeden kullansam nolur ? Benim 2011 fiestanın borulardan biri patladığı için yaptırmaya götürdüğüm tek açık yerde adam başka müşteriden kalan mavi antifirizi doldurmuştu. Değiştirmeye üşenip 1 yıla yakın bindim. Mart ayında tavsiye edilen kırmızı olana geri döndürdüm, herhangi bir sorun görünmüyor. Hayırlı olsun yeni aracınız. Dün saat 06:33 tarihinde Ugur Nazlı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun Ali. Kazasız belasız kullanın. Bence antifrizi değiştir. Tam teknik detayını hatırlamıyorum ama, blok yapısı organik antifrize (Turuncu) uyumlu. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun, maşallah. Benzinli otomatik F 2,5 İstanbul içi olsa benzinle binilmez, oraları bilemem. 1 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 23 saat önce Paylaş 23 saat önce 100 hp motor lpgye daha uyumlu genelde bi sorunu yok. 115 hp olan motor biraz daha hassas. Lpg ile binilir tabi 4 ileri şanzımanla biraz hantal olacaktır ama olsun mis gibi araba. 2,5 kasa titanium jantı güzel olur, Yapay zekanın da gösterdiği jant. Güzel günlerde kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun Ali, sw kasa bağımlılık yapar derlerdi, doğruymuş. Güle güle bin. Antifirizi de yağ vs değişirken değiş bence. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Kazasız belasız güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun gülerek kullan, iyi alıştın sw ye daha normal araca binmezsin bu gidişle 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. Tekeri düz bassın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin tam bir görev aracıdır 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Çirkin bir kılıf dikiliydi üstten yeni direksiyon kılıfı diktirmek için söktüm altındaki sağlam çıktı gerek kalmadı Bu işi pas geçtik 2 3 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayirli olsun bir ara 2 nissan vardi simdi 2 ford 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ali Gök yazdı: Station wagon görünce dayanamadım🤣 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Ali Gök yazdı: Çirkin bir kılıf dikiliydi üstten yeni direksiyon kılıfı diktirmek için söktüm altındaki sağlam çıktı gerek kalmadı Bu işi pas geçtik Orjinal sony teyp ses kalitesini güzel arttırıyor. Uygun fiyata düşerse takılabilir. Soketleri de uyumlu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts