Ali Gök Dün saat 13:03 Yazar Paylaş Dün saat 13:03 Köksal Yılmaz yazdı: Tapa pulu ve fren hidroliği de değişsin başlamışken Antifirizi değişmeye ikna edeyimde önce🤣 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Bugün ustaya götürdüm sabahtan Yağ ve filtreler değişti Soğutma suyu boşaltıldı yeni kırmızı antifriz ile yenilendi Triger kapağını açtık emin olmak için trigeri gerçekten yeni değişmiş ellemedik 4 disk balata yeni zaten 10k devam Vites topuzu kırıktı bantlamışlardı hiç sevmediğim şey. Hemen yenisinş. Buldum değiştim 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Sağolsun Sezgin orjinal Volvo jantı bulmuş bana göndermişti İstanbul'dan kargo ile geldi Bugün Lassa revola lastikler ile takıldı Lassa konusunda şikayet çökmüş başta ama belli seride dedi ısrar etti lastikçi garantisi benim diye çokça alışverişimiz olan yer diye aldım . test sonuçları başarılı 205 55 r16 Jant göbeklerinide yine üreten birine yönlendirdi Sezgin spariş verdim damla model jant göbeği Gelecek Öncesi Sonrası Bijon somunlarını da yeniledim uymadı öncekiler Paspaslar uyumsuzdu yeni 3d paspad aldım cuk oturdu direk focus 2.5 için üretilmiş Piyasa da çok olan arabanın faydası tabi Bitanede bagaj resmi atiyim bugünlük bu kadar 🤣 5 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bunlar kapak mı? jant değişti sandım Volvo S40 jantı alındı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Aha satılacak kıvama gelmiş Dur daha kargolar gelmedi yolda olanlar daha güzel🤣 Çağlar Bayur yazdı: bunlar kapak mı? jant değişti sandım Yok yahu volvo jantı aldık🤣 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce diyorum yok artık kapak olamaz bu bizim komşudaki volvodan v40 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: Sahte değilse test sonuçları fena değil lastiğin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce etiketine uyan test sonucu pek yok ben de merak ediyorum bu modelini , km ömrü uzun olabileceğini tahmin ediyorum Yorum bağlantısı
Hakan Berk 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Ali Gök yazdı: Yok yahu volvo jantı aldık🤣 çok da güzelmiş, ben de arıyordum bulamadım çok özel olmazsa, kaça mal oldu? Ayrıca hayırlı olsun çok güzel uymuş Yorum bağlantısı
Ali Gök 34 dakika önce Yazar Paylaş 34 dakika önce Hakan Berk yazdı: çok da güzelmiş, ben de arıyordum bulamadım çok özel olmazsa, kaça mal oldu? Ayrıca hayırlı olsun çok güzel uymuş 8.5 jant +3.5 kargo 12 bine maloldu jantlar 👍 Yorum bağlantısı
Recommended Posts