Ali Gök Dün saat 16:14 Yazar Paylaş Dün saat 16:14 bugün focus sami ustamdaydı . sagolsun çeki demirini takmış elektrik tesisatını da bağlamış. artık romork la her işimi halledebilirim. https://www.instagram.com/reel/DYPmsxAIp2x/?igsh=b3ZzOG5jZDlmN2p3 ön sis farı olmayan focusmu olur dedik ustam sis farlarınıda takmış arka stoplar sönük yanıyordu bu led ampülü almıştım bunları taktık şimdi aydınlatma yeterli seviyeye geldi. egzozda susturucunun önünde ve çıkışında çürükler görmüştük egzozcuda komple yenilendi askıları dahil . tertemiz oldu devamı daha sonra 7 Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 18:20 Yazar Paylaş Dün saat 18:20 Keşke 15 sene önce alaymışım sw Bisikletim bile içinde geziyor arabanın🤣 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Gök yazdı: Bisikletim Servet Aydın yazdı: Bu herif sw manyağı çıktı ya la evropalı gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Akıllı herif. Araç olarak kullanıyor aracı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Akıllı herif. Araç olarak kullanıyor aracı mersine gidip dövelim ordan antalya Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mersine gidip dövelim ordan antalya Önce iyi bir kebap yiyelim üstüne döversiniz🤣 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mersine gidip dövelim ordan antalya Aşağıdaki teklif kulağa hoş geliyor Ali Gök yazdı: Önce iyi bir kebap yiyelim üstüne döversiniz🤣 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mersine gidip dövelim ordan antalya Önce bi Ankara'ya gelin İptal ettiğiniz bir plan vardı hatırlatırım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Aşağıdaki teklif kulağa hoş geliyor işte ferasaet işte akdeniz ruhu işte alaçatı geceleri oppsss Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: işte ferasaet işte akdeniz ruhu işte alaçatı geceleri oppsss Kaş'ta villam olduğunu kimseler bilmesin 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Kaş'ta villam olduğunu kimseler bilmesin Antalya Kaş mı abi 😁 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Antalya Kaş mı abi 😁 Devlet hastanesinin arkasında filan değil alakası yok! 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mersine gidip dövelim ordan antalya 30 haziranda Adana dan Antalya ya gideceğim,Anamur yolu gözümü korkutuyor,Konya yı mı dolaşsam acaba 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Uzun yazdı: 30 haziranda Adana dan Antalya ya gideceğim,Anamur yolu gözümü korkutuyor,Konya yı mı dolaşsam acaba Tüneller açık ama yine de acemi ve gereksiz yavaş sürücü çok fazla, yoğunluk oluyor bu yüzden Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çok güzel isler yapılmış, Yapılanları görünce benim focus a da bakacak adam lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts