Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Maşallah. Temiz görünüyor. Bir şeyler eklemenin verdiği haz da başka. Güle güle kullan Ali Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Ali Gök yazdı: Antfriz resmini ekledim cam gibi temiz ama mavi Bu şekilde hiç ellemeden kullansam nolur ? Benim 2011 fiestanın borulardan biri patladığı için yaptırmaya götürdüğüm tek açık yerde adam başka müşteriden kalan mavi antifirizi doldurmuştu. Değiştirmeye üşenip 1 yıla yakın bindim. Mart ayında tavsiye edilen kırmızı olana geri döndürdüm, herhangi bir sorun görünmüyor. Hayırlı olsun yeni aracınız. 5 saat önce tarihinde Ugur Nazlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun Ali. Kazasız belasız kullanın. Bence antifrizi değiştir. Tam teknik detayını hatırlamıyorum ama, blok yapısı organik antifrize (Turuncu) uyumlu. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun, maşallah. Benzinli otomatik F 2,5 İstanbul içi olsa benzinle binilmez, oraları bilemem. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 100 hp motor lpgye daha uyumlu genelde bi sorunu yok. 115 hp olan motor biraz daha hassas. Lpg ile binilir tabi 4 ileri şanzımanla biraz hantal olacaktır ama olsun mis gibi araba. 2,5 kasa titanium jantı güzel olur, Yapay zekanın da gösterdiği jant. Güzel günlerde kullanılsın. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Ali, sw kasa bağımlılık yapar derlerdi, doğruymuş. Güle güle bin. Antifirizi de yağ vs değişirken değiş bence. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kazasız belasız güzel günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun gülerek kullan, iyi alıştın sw ye daha normal araca binmezsin bu gidişle Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Hayırlı uğurlu olsun. Tekeri düz bassın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts