Ali Akgünn 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Dün LPG tank değişim için gerekli belgeleri aldım, egzoz emisyon testine soktum. Perşembe günü de muayeneye gideceğim. Ne yapmak gerek? Bu belgeleri nereye teslim edeceğim ve ekstra bir şey yapmama gerek var mı? Bilen varsa aydınlatabilirse çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Bu belgeler ile muayeneye gideceksin, evrakların bir kısmını muayeneden alacaklar. Bir nüsha da sizde kalacak. Muayeneden geçince iş bitiyor. ruhsat falan değişmeyecek. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Bu belgeler ile muayeneye gideceksin, evrakların bir kısmını muayeneden alacaklar. Bir nüsha da sizde kalacak. Muayeneden geçince iş bitiyor. ruhsat falan değişmeyecek. Sigortacımıza bilgi veriyor muyuz? Tank tipi değişince vs? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Sigortacımıza bilgi veriyor muyuz? Tank tipi değişince vs? Hayır gerek yok, başka bir işlem gerekmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Akgünn 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. İyi forumlar. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Tank tipi değişince vs? Tank mı aldın? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Murat Sahın yazdı: Tank mı aldın? Yok. Değişcek ama bu sene Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Yok. Değişcek ama bu sene hacimler aynı mı tüp ağırlıklaır? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 14:20 Paylaş Cuma 14:20 Çağlar Bayur yazdı: hacimler aynı mı tüp ağırlıklaır? Üstünde 40lık var sığarsa 60lık taktırmayı düşünüyorum abi. Ağırlık değişir illa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 14:22 Paylaş Cuma 14:22 Oğuzkan Işık yazdı: Üstünde 40lık var sığarsa 60lık taktırmayı düşünüyorum abi. Ağırlık değişir illa o zaman yeniden lpg takar gibi proce gerekir aslen yani Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 14:24 Paylaş Cuma 14:24 Çağlar Bayur yazdı: o zaman yeniden lpg takar gibi proce gerekir aslen yani Meganeda tank değiştirirkren aynısını hacmi takmıştım yine proje fatura vs bir sürü evrak verdiler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts