Murat Azalma 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce (düzenlendi) Merhaba herkese. Harman & Cardon , quatro diye başlama isterdim lakin , işe gidip gelmeye ve biraz da manuel vites özlemine istinaden evin ikinci aracı olarak 2008 Corolla dizel manuel araç aldım. 285 bin km , tavan dışında parçaları boyanmış , sol ön çamurluk değişen, tüm periyodik bakımları yetkili servisinde yapılmış ihtiyar delikanlı bir araç. 15 20 gündür kullanıyorum. ortalama günlük 100 km yol yapıyorum. şu anda ortalama 5,2 ltr. Dizel 5 ileri ve 1.4 motor 90 bg. Aracın ilk 4 vites oranı çok kısa . 90lı hızlara kadar 4.vites , sonrasında uzunca bir 5. vites oranı ile gidiyor. Zaten motorun zayıf olması kaynaklı ideal otoban hızları 130 ila 140 arasında , yüksek hız ise maksimum 190larda kalıyor - ki rampalarda daha aşağı düşüyor - . ben genelde otobanda ve 110 120 hızlarda kullandığım için yakıt yormuyor. alır almaz yağ bakımını yaptırdım. 5 / 30 yaş , hava mazot ve yağ filtresi değişti. Hava yastığı değişim kampanyasında ön hava yastık fişekleri değişti. Tabi bir kaç eksiği var. Sol ön aks bilyası geri manevralarda ses yapıyor - takım değişecek sağ ön salıncak burçları setlerde tıkırtı yapıyor - takım değişecek Direksiyon kutusunda boşluk var , parke yolda tıkırtılar var - acelesi yok ama müsait vakitte revizyona gidecek. arka sol höparlor patlak - Pioneer TS-A6971F 600 w alındı - takım değişecek direksiyonda aşınma var -kılıf dikilecek vites topuzu aşınmış - siparişte bluetooth modül alınacak Plakalarda toplam 17 vida deliği vardı , iki plakada değişti. bu da fotoğrafı 53 dakika önce tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Hayırlı olsun, işyeri mi değişti, yolun oldukça uzamış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts