Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce oooo senelerin toyota kullanıcısı var burada 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: oooo senelerin toyota kullanıcısı var burada RAV4 Harika araba. çok severim bu kasasını abi. sanırım 2018 de plaka değişikliği ile alınmış. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Azalma yazdı: RAV4 Harika araba. çok severim bu kasasını abi. sanırım 2018 de plaka değişikliği ile alınmış. evet Çorum dan almıştım bi tane daha gönderiyorum en sevdiğim 2. toyota m dı 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: evet Çorum dan almıştım bi tane daha gönderiyorum en sevdiğim 2. toyota m dı T25 Kasa AAvensis. Toyota'nın avrupalı müşteriye hitaben yaptığı , o dönemin en Lexus'e yakın modeli idi. 2 ltr olanlara LPG Uyumlu değildi ve Türk ustaları mixerli lpg uydurmaya çalışıt. zaman içinde hepsi ele ayağa düştü. Tasarımı halen daha güzel bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts