Murat Azalma 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Merhaba herkese. Harman & Cardon , quatro diye başlama isterdim lakin , işe gidip gelmeye ve biraz da manuel vites özlemine istinaden evin ikinci aracı olarak 2008 Corolla dizel manuel araç aldım. 285 bin km , tavan dışında parçaları boyanmış , sol ön çamurluk değişen, tüm periyodik bakımları yetkili servisinde yapılmış ihtiyar delikanlı bir araç. 15 20 gündür kullanıyorum. ortalama günlük 100 km yol yapıyorum. şu anda ortalama 5,2 ltr. Dizel 5 ileri ve 1.4 motor 90 bg. Aracın ilk 4 vites oranı çok kısa . 90lı hızlara kadar 4.vites , sonrasında uzunca bir 5. vites oranı ile gidiyor. Zaten motorun zayıf olması kaynaklı ideal otoban hızları 130 ila 140 arasında , yüksek hız ise maksimum 190larda kalıyor - ki rampalarda daha aşağı düşüyor - . ben genelde otobanda ve 110 120 hızlarda kullandığım için yakıt yormuyor. alır almaz yağ bakımını yaptırdım. 5 / 30 yaş , hava mazot ve yağ filtresi değişti. Hava yastığı değişim kampanyasında ön hava yastık fişekleri değişti. Tabi bir kaç eksiği var. Sol ön aks bilyası geri manevralarda ses yapıyor - takım değişecek sağ ön salıncak burçları setlerde tıkırtı yapıyor - takım değişecek Direksiyon kutusunda boşluk var , parke yolda tıkırtılar var - acelesi yok ama müsait vakitte revizyona gidecek. arka sol höparlor patlak - Pioneer TS-A6971F 600 w alındı - takım değişecek direksiyonda aşınma var -kılıf dikilecek vites topuzu aşınmış - siparişte bluetooth modül alınacak Plakalarda toplam 17 vida deliği vardı , iki plakada değişti. bu da fotoğrafı 3 saat önce tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun, işyeri mi değişti, yolun oldukça uzamış. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun, hatırladığım çok az yakıyordu bunlar ve çok sessiz çalışıyordu motor. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun, işyeri mi değişti, yolun oldukça uzamış. Teşekkür ederim. Hem işyeri hem ev değişti. Yaklaşık 2 senedir biraz uzak yol oldu ev ile işyeri arası. Selim Bilgin yazdı: Hayırlı olsun, hatırladığım çok az yakıyordu bunlar ve çok sessiz çalışıyordu motor. Teşekkür ederim. evet o dönemin dizellerine görece daha sessiz. Ama kesinlikle ekonomik . Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. Güzelliklere sürün İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ayhan Asil yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Güzelliklere sürün İnşallah. Çok teşekkür ederim Ayhan abi sağolasın Yorum bağlantısı
Murat Azalma 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim Fikri abi Yorum bağlantısı
Murat Azalma 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullanın Teşekkür ederim Selçuk hocam 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce hayırlı olsun, bunun bi önceki kasasını 2006 aralıkta sıfır alıp 2023 yılında 265 bin km satmıştık motor olarak sağlam bi araba, direksiyon kutusundaki ses bizimkinde kronikti hiç bişey yaptırmadık, triger zincirinde ses yoksa değişim periyodu yok zaten hiç bişey olmuyor bunlara. Yorum bağlantısı
Recommended Posts