Fatih Keskin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce oooo senelerin toyota kullanıcısı var burada 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Fatih Keskin yazdı: oooo senelerin toyota kullanıcısı var burada RAV4 Harika araba. çok severim bu kasasını abi. sanırım 2018 de plaka değişikliği ile alınmış. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Murat Azalma yazdı: RAV4 Harika araba. çok severim bu kasasını abi. sanırım 2018 de plaka değişikliği ile alınmış. evet Çorum dan almıştım bi tane daha gönderiyorum en sevdiğim 2. toyota m dı 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Fatih Keskin yazdı: evet Çorum dan almıştım bi tane daha gönderiyorum en sevdiğim 2. toyota m dı T25 Kasa AAvensis. Toyota'nın avrupalı müşteriye hitaben yaptığı , o dönemin en Lexus'e yakın modeli idi. 2 ltr olanlara LPG Uyumlu değildi ve Türk ustaları mixerli lpg uydurmaya çalışıt. zaman içinde hepsi ele ayağa düştü. Tasarımı halen daha güzel bence. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: oooo senelerin toyota kullanıcısı var burada Her kulvarda varsın be abi maşallah 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Benim avensis 1.8 vvti idi hala döşeme kumaşını özlerim zamanın japon kadifesi konuyu karıştırdım biraz ama bi dizel corolla göndereyim 200bin de sattım tamponlar dahil boyasız dı arayan inanmamıştı İst arabasının öyle olmasına Yorum bağlantısı
Recommended Posts