İsmail Sefer 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Herkese hayırlı günler diliyorum. Focus 3 aracımın arka kapı fitilleri yerinden kopmuş ayrılmaya başlamış. Bunları en kolay ve sağlan şekilde nasıl yapıştırabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Hızlı yapıştırıcı ile yapıştırsam sorun olur mu? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Esnek yapıştırıcılar daha uygun olur bence. Hızlı yapıştırıcı sertleştirdiği için zamanla farklı sorunlar yaratabilir. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce C Max ın da arka kapı üzerinde tam ek yerinde hem birbirinden hem kapıdan ayrılıp sarkmıştı. Bisiklet lastik şamyelinden (iç lastik) parça kesip rulo yaptım. Hem rulonun dışına hem fitilin içine bally sürdüm ayrılan iki tarafı bu şekilde yapıştırdım. Birleşmiş fitili de çift taraflı yapışkan köpük bant ile kapı sacına yapıştırdım. Sizinki tek parça ve sacdan ayrılmış sadece. Köpük bant ile yapışır. Edit: düz kısımda değilmiş. Çok az parmak ucu kadar yapıştırıcı silikon sıkıp halledebilirsiniz. Tekrar sökülmesi gerekli olduğu zaman zaten kaza vb. durumlarda olur. Onun da altına boya atmak sacı düzeltmek vb. gerekeceği için altındaki saça yapışan silikonu dert etmemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Hızlı yapıştırıcı olmaz. Sertleşeceğinden zamanla fitili yırtar. Silikon ile yapıştırılabilir, çift taraflı köpük bant kullanılabilir yani yapıştırıcının da yumuşak olması gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts