Alpay Sumer 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs hayırlı Uğurlu olsun kazasız binersiniz insallah 🧿 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi Birine devret sonra geri al sendeki indirimden devam et İnan Çınar yazdı: Sana devredeyim sonra 350 ye bana sat Şaka bir yana dediğin işlemle sigorta fazla çıkan miktar aynı para. Ağam biz bu b.ku niye yedik hesabı olacak 😂 Kendini hakim savcı ve müşteri olarak tanıtanlara itibar etmeyiniz. B001 12 Mayıs tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Murat Azalma yazdı: Kendini hakim savcı ve müşteri olarak tanıtanlara itibar etmeyiniz. B001 Sözünü tut uçak bileti alıyorum 😄 3 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Sözünü tut uçak bileti alıyorum 😄 Konum paylaştım , yemeğini söylüyorum. nereye ineceksen de aldıracağım arabayla https://share.google/VvzDrAOTzrSIghF9C 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Murat Azalma yazdı: Konum paylaştım , yemeğini söylüyorum. nereye ineceksen de aldıracağım arabayla https://share.google/VvzDrAOTzrSIghF9C Bak beni heyecanlandırma patlatır bi kredi gelirim 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Cem Dilmen yazdı: Direk gel abi güzel yenilikler var. Buradan da duyurmuş olayım hem Bu ara androloji hastaları revaçta. Duyan geliyor. İl dışı yurt dışı. Hocam kavimler göçü başlamasın sonra 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Yurdaer Elay yazdı: Hocam kavimler göçü başlamasın sonra 4 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Servet Aydın yazdı: En sevdiğim, tek geçerim 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Yurdaer Elay yazdı: Hocam kavimler göçü başlamasın sonra 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya 1 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Cem Dilmen yazdı: 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya Gizli mesaj içerir 1 5 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Cem Dilmen yazdı: 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya Hocam bi geyik yapayım dedim iş kavimler göçüne sebep oldu. 😂 3 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Köksal Yılmaz yazdı: Gizli mesaj içerir Puhahahaha bu çok iyiydi İnan Çınar yazdı: Hocam bi geyik yapayım dedim iş kavimler göçüne sebep oldu. 😂 Ya konu üroloji olunca her şey mümkün 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Cem Dilmen yazdı: 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya Çankırı olaydı iyiydi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 14 Mayıs Yazar Paylaş 14 Mayıs Fatih Keskin yazdı: Çankırı olaydı iyiydi Valla Cem hoca Amasya'da,yapacak bişey yok. Çankırı'da da tuzla falan idare etsinler artık. Astıma iyi geliyor belki başka dertlere de devadır 😄 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ufaktan başlayalım. Eski sahibinde ilgi isteyen bir araç olduğunu belirtmiştim. Bir kaç aydır ufak tefek toparlamaya çalışıyorum. Kendi yaptıklarım. Ön cam çıtaları biri deforme diğeri hiç yoktu. Orjinal Ford parçaları ile değiştirdim. Anten deforme olmuştu. Kısa tip antenle değiştirdim. Fiestada 2012 ve üstünde hararet göstergesi koymuş Ford. Aldığımda araçta antifriz kaçakları vardı ve bu nedenle her iki Termostat kütüğü ,termostat ve hararet müşiri değişimi yapmıştım. Yeni takılan termostat arızalı çıkınca takip için bu cihazı aldım. Obd üzerinden bir çok veriyi ekranda gösteriyor, çok kullanışlı bir cihaz. Şuan torpido üzerinde çift taraflı bantla sabitlendi. Cam vantuzunda takılı haline göre daha estetik duruyor. Baya bişey yaptım ama telefondan yazınca yoruldum. İlerleyen günlerde diğer yaptıklarımı eklerim. 1 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts