İçeriğe Yönlendir

40'ından Sonra Spora Başlamak

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Aklıma geldi söyleyim, Bisikletin rengi Sarı . Çünkü aynı modelin en ucuz olanı sarı renk olanıydı. 1000 lira fark ediyordu. 

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Aklında olsun kask ı polis için takma,12 sene önce senin bisiklet sürdüğün Maltepe de sokak köpeği pedaldan ısırıp beni düşürmüştü kafamda kask olmasa ne olacağını tahmin edemiyorum,vücudum ağır,ani hareket ile kafamı yere çarpsam ne olacağını bilemezdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Olmaz, yaktığın kalori, pedala binen yük, tekerleğin kaç psi olduğu gibi detayları da vermen lazım. Tabi ortalama hız, bisiklete yapılan bakım falan da cabası olacak. :p

Şaka bir yana iyi yapmışsın spora başlamakla. Bende başlayacam planlama evresi bitince. 2 yıldır planlıyorum ama öyle düşün :D 

Fatih Uzun yazdı:

sokak köpeği

Kavga çıkacak yine ama, kurtulamadık şu dertten...

@Ali Darbaz buna çok dikkat et. Valla aslan kesiliyorlar. Bisikletlere nedense ayrı tepki gösteriyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Murat Sahın yazdı:

@Ali Darbaz buna çok dikkat et. Valla aslan kesiliyorlar. Bisikletlere nedense ayrı tepki gösteriyorlar.

Lastiğin hareketine mi tepki veriyorlar anlamadım,şimdi biraz azaldı sahil yolunda köpekler gözle görülür fark var,ama mavi bisiklet yoluna kimse dikkat etmiyor,çocuk da çıkabilir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Murat Sahın yazdı:

Olmaz, yaktığın kalori, pedala binen yük, tekerleğin kaç psi olduğu gibi detayları da vermen lazım. Tabi ortalama hız, bisiklete yapılan bakım falan da cabası olacak. :p

Şaka bir yana iyi yapmışsın spora başlamakla. Bende başlayacam planlama evresi bitince. 2 yıldır planlıyorum ama öyle düşün :D 

ben şimdilik 60 watt saat ile bisikletde 4 km durmadan seyir yapıyorum. Henuz yüksek wattlara çıkamadım. Nabzım çok hızlı yükseliyor. Yüksek nabız işime gelmiyor. Beni 140 üstüne çıkmamam lazım. 
kask ve eldiveni bugün yarın decathlonfan deneyerek alırım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

Aklıma geldi söyleyim, Bisikletin rengi Sarı . Çünkü aynı modelin en ucuz olanı sarı renk olanıydı. 1000 lira fark ediyordu. 

işte şimdi aynı dili konuşuyoruz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Doğan Arşiray yazdı:

işte şimdi aynı dili konuşuyoruz

Para önemli, rengin hiç bir önemi yok. 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Bitane müşterimiz vardı bisikletle işe gidip gelirdi, arka tekere ufak bi dinamo takmış çantaya telefonu koyup dinamodan şarj ederdi mining yaptırırdı, verus coin kazdırıyordu. 2 sene falan oluyor dediğim

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Mehmet Ozyurek
  • Yeni Oluştur...