Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Aklıma geldi söyleyim, Bisikletin rengi Sarı . Çünkü aynı modelin en ucuz olanı sarı renk olanıydı. 1000 lira fark ediyordu. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Aklında olsun kask ı polis için takma,12 sene önce senin bisiklet sürdüğün Maltepe de sokak köpeği pedaldan ısırıp beni düşürmüştü kafamda kask olmasa ne olacağını tahmin edemiyorum,vücudum ağır,ani hareket ile kafamı yere çarpsam ne olacağını bilemezdim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Olmaz, yaktığın kalori, pedala binen yük, tekerleğin kaç psi olduğu gibi detayları da vermen lazım. Tabi ortalama hız, bisiklete yapılan bakım falan da cabası olacak. Şaka bir yana iyi yapmışsın spora başlamakla. Bende başlayacam planlama evresi bitince. 2 yıldır planlıyorum ama öyle düşün Fatih Uzun yazdı: sokak köpeği Kavga çıkacak yine ama, kurtulamadık şu dertten... @Ali Darbaz buna çok dikkat et. Valla aslan kesiliyorlar. Bisikletlere nedense ayrı tepki gösteriyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Murat Sahın yazdı: Kavga çıkacak yine ama, kurtulamadık şu dertten... @Ali Darbaz buna çok dikkat et. Valla aslan kesiliyorlar. Bisikletlere nedense ayrı tepki gösteriyorlar. Lastiğin hareketine mi tepki veriyorlar anlamadım,şimdi biraz azaldı sahil yolunda köpekler gözle görülür fark var,ama mavi bisiklet yoluna kimse dikkat etmiyor,çocuk da çıkabilir. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Murat Sahın yazdı: Olmaz, yaktığın kalori, pedala binen yük, tekerleğin kaç psi olduğu gibi detayları da vermen lazım. Tabi ortalama hız, bisiklete yapılan bakım falan da cabası olacak. Şaka bir yana iyi yapmışsın spora başlamakla. Bende başlayacam planlama evresi bitince. 2 yıldır planlıyorum ama öyle düşün Kavga çıkacak yine ama, kurtulamadık şu dertten... @Ali Darbaz buna çok dikkat et. Valla aslan kesiliyorlar. Bisikletlere nedense ayrı tepki gösteriyorlar. ben şimdilik 60 watt saat ile bisikletde 4 km durmadan seyir yapıyorum. Henuz yüksek wattlara çıkamadım. Nabzım çok hızlı yükseliyor. Yüksek nabız işime gelmiyor. Beni 140 üstüne çıkmamam lazım. kask ve eldiveni bugün yarın decathlonfan deneyerek alırım. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Aklıma geldi söyleyim, Bisikletin rengi Sarı . Çünkü aynı modelin en ucuz olanı sarı renk olanıydı. 1000 lira fark ediyordu. işte şimdi aynı dili konuşuyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Doğan Arşiray yazdı: işte şimdi aynı dili konuşuyoruz Para önemli, rengin hiç bir önemi yok. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bitane müşterimiz vardı bisikletle işe gidip gelirdi, arka tekere ufak bi dinamo takmış çantaya telefonu koyup dinamodan şarj ederdi mining yaptırırdı, verus coin kazdırıyordu. 2 sene falan oluyor dediğim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Bitane müşterimiz vardı bisikletle işe gidip gelirdi, arka tekere ufak bi dinamo takmış çantaya telefonu koyup dinamodan şarj ederdi mining yaptırırdı, verus coin kazdırıyordu. 2 sene falan oluyor dediğim Çok mantıklı.. inişlerde fren etkisi de olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok mantıklı.. inişlerde fren etkisi de olur. sinek ten de ne güzel yağ çıkar 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok mantıklı.. inişlerde fren etkisi de olur. abi o telefon mining yaparken ateş gibi yanıyor (nerden bildiğimi sorma), sıcak havada çantanın içinde şarjda coin kazan telefon bi patlarsa arka mabadı kevgir eder 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce (düzenlendi) Bu benim Bisikletin 80 kadans ile watt tüketimi grafiği. 70 watt sürekli verebilir seviyeye geldiğimi düşünerek tavsiye edilen vites oranları ve sürat. Vites Kombinasyonu Hız (km/s) Gereken Güç (Watt) 1-3 (24x24T) 7.3 km/s 27 Watt 2-4 (34x20T) 12.4 km/s 57 Watt 2-5 (34x18T) 13.7 km/s 68 Watt 2-6 (34x16T) 15.5 km/s 82 Watt 70 WATT ile tırmanma performansımda buymuş. Vites Kombinasyonu Hız (km/s) Tırmanabileceğin Eğim (%) Harcanan Güç (Watt) 24T x 18T 9.7 km/s %1.1 70 W 24T x 20T 8.7 km/s %1.4 70 W 24T x 22T 7.9 km/s %1.7 70 W 24T x 24T 7.3 km/s %2.0 70 W 24T x 28T 6.2 km/s %2.7 70 W 28 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts