Adnan Çakır 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şimdi beb anlamadım, watt denen bu birim ampule göre ya da teker direncine göre değişiyor mu? Ali'ye göre değişiyor Harcamalarının toplamı kaç watt =TL 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Bu arada gelecek planlarım da değişikliğe gidiyorum. 45 yaşında sıfır araba alacaktım. Bu bisiklet ve spor mevzularından dolayı yedi kişilik Dacia jagger 1.2 eco-g karşı bir ilgi oluştu bende. 6 ileri manuel olması yeterli 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 6 saat önce Paylaş 6 saat önce En iyi spor rutinden şaşmamaktır, ben bu vakitten sonra kardiyo yapıp günde onlarca adım atıp bedenimi gereksiz yoramam Gerçi insandan insana değişir, oturduğu yerde kalori yakan bi vücudum var, ayağı kırdık iki ayda evde oturduğum yerden yiyip içmeme rağmen 10kg eridim Bütün uzuvlar çalışıyorsa ve ağrı yoksa spora gerek yok kanaatindeyim ya da spor günlük rutin demektir diye düzelteyim. Obezliğe ve hareketsizliğe de karşıyım, düzgün beslenip sade bi sosyal hayat iyidir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: iyi seçim Yokuşu yukarı kalkış ve manuel Fittest kullanma gibi üstün yeteneklerini mi kullanıp ucuz araba almaya çalışacağım. Otomatik vitesli arabaların Asparagas fiyatlarından sıyrılıp manuel araç kullanabilme yeteneklerimden faydalanıp düşük fiyatlı bir jagger bulursam harika olur Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Manuel vites kullanmak üstün yetenek mi oldu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Manuel vites kullanmak üstün yetenek mi oldu aslında lpgde gereksiz Düz vites Dacia jogger 1.2 motor 110 hp sadece 1.5 milyoncukmuş. Showroomda o fiyat dahada düşer. Manual vites = 300 bin daha ucuz araba. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: aslında lpgde gereksiz Düz vites Dacia jogger 1.2 motor 110 hp sadece 1.5 milyoncukmuş. Showroomda o fiyat dahada düşer. Manual vites = 300 bin daha ucuz araba. 1586 ya megan al 1.3 manuel touch paket? Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: en güzeli "Masrafı kendinden, günde en az 100 km V8 bir muscle car sürmesine karar verildi" diyerek Ali beye ceza verilse, kaç torba serum fizyolojik kendine getirir? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: en güzeli Sadece ve sadece 1 milyon lira ya. Sadece 300 milyon eksik var @Çağlar Bayur Türk lirası devilasyonu beklenirken TL borca mı girsek https://shbd.io/s/XS2PDjnw 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Manuel vites kullanmak üstün yetenek mi oldu 30 senedir kullanıyoruz Einstein nız sanki. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: beklenirken geçmiş beklenmez gelecek beklenir Yorum bağlantısı
Recommended Posts