İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Motosiklet naked olacak bir de Zatürre garantili :d 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Valla 1 saat felan sürdüm. Çok çabuk bitti. Epi topu 15 km . 70 50 aşağı sürmek beni kesmiyor. Gecen 28 km sürdüm hiç kesmedi. Bilek ağrısı hariç başka derdim yok. Sendeki bike bende olsa neler olur bilemiyorum. Grafikler kısmında kalp atış hızını vermesi lazım. Onlar ne alemde? Ben 180 üzerini 2 sefer gördükten sonra kesiliyorum maks 170. Ne ile alakalı bilmiyorum sigarayı bırakalı 3 sene oluyor bisiklete de 1 senedir biniyorum ancak hala bazen ciğerlerim yetmiyormuş gibi hissediyorum. Belki de çok zorluyorum. Soğuma ve ufak bir mola dahil 1 saat 15km 8 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Grafikler kısmında kalp atış hızını vermesi lazım. Onlar ne alemde? Ben 180 üzerini 2 sefer gördükten sonra kesiliyorum maks 170. Ne ile alakalı bilmiyorum sigarayı bırakalı 3 sene oluyor bisiklete de 1 senedir biniyorum ancak hala bazen ciğerlerim yetmiyormuş gibi hissediyorum. Belki de çok zorluyorum. Soğuma ve ufak bir mola dahil 1 saat 15km Bence sen kadansda hata yapıyorsun. Ayrıca ben sık sık yeme içme molası veriyorum. Birde en önemlisi Bir Türkün en güçlü olduğu yer kendi topraklarıdır. Gittiğin ülkenin havası sana yaramamış. 😄 Bu 70 km nabız ve hız . Buda en don halim. Burada sprint atıyorum. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 193 nabız ne len.. öleceksin. Nabız için maksimum seviye 220 (-) yaş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 54 dakika önce Yazar Paylaş 54 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: 193 nabız ne len.. öleceksin. Nabız için maksimum seviye 220 (-) yaş. Türk ve Moğol genlerine sahip hibrit yeni tip insan modeliyim. Bu tür averaj veriler benim gibi yeni nesil homojen insanları kapsamıyor 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts