İlkay Başaran 24 Mayıs Paylaş 24 Mayıs Yurdaer Elay yazdı: Motosiklet naked olacak bir de Zatürre garantili :d 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Valla 1 saat felan sürdüm. Çok çabuk bitti. Epi topu 15 km . 70 50 aşağı sürmek beni kesmiyor. Gecen 28 km sürdüm hiç kesmedi. Bilek ağrısı hariç başka derdim yok. Sendeki bike bende olsa neler olur bilemiyorum. Grafikler kısmında kalp atış hızını vermesi lazım. Onlar ne alemde? Ben 180 üzerini 2 sefer gördükten sonra kesiliyorum maks 170. Ne ile alakalı bilmiyorum sigarayı bırakalı 3 sene oluyor bisiklete de 1 senedir biniyorum ancak hala bazen ciğerlerim yetmiyormuş gibi hissediyorum. Belki de çok zorluyorum. Soğuma ve ufak bir mola dahil 1 saat 15km 25 Mayıs tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mayıs Yazar Paylaş 25 Mayıs (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Grafikler kısmında kalp atış hızını vermesi lazım. Onlar ne alemde? Ben 180 üzerini 2 sefer gördükten sonra kesiliyorum maks 170. Ne ile alakalı bilmiyorum sigarayı bırakalı 3 sene oluyor bisiklete de 1 senedir biniyorum ancak hala bazen ciğerlerim yetmiyormuş gibi hissediyorum. Belki de çok zorluyorum. Soğuma ve ufak bir mola dahil 1 saat 15km Bence sen kadansda hata yapıyorsun. Ayrıca ben sık sık yeme içme molası veriyorum. Birde en önemlisi Bir Türkün en güçlü olduğu yer kendi topraklarıdır. Gittiğin ülkenin havası sana yaramamış. 😄 Bu 70 km nabız ve hız . Buda en don halim. Burada sprint atıyorum. 25 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs 193 nabız ne len.. öleceksin. Nabız için maksimum seviye 220 (-) yaş. 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mayıs Yazar Paylaş 25 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: 193 nabız ne len.. öleceksin. Nabız için maksimum seviye 220 (-) yaş. Türk ve Moğol genlerine sahip hibrit yeni tip insan modeliyim. Bu tür averaj veriler benim gibi yeni nesil homojen insanları kapsamıyor 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Türk ve Moğol genlerine sahip hibrit yeni tip insan modeliyim. Bu tür averaj veriler benim gibi yeni nesil homojen insanları kapsamıyor 😁 Aşırı beslemeli her motor çabuk rektefiye ister bence de dikkat et sen abi ben 27 yaşında bile 180 üzeri çok çıkmamaya çalışıyorum. Yavaş yavaş, zaten kalbi de aşırı zorlamanın sağlıklı değil aksine zararlı olduğu söyleniyor. Yüksek tempo ama aşırı değil hafif koşu, ufak ufak bisiklet vs gibi. Bu maraton falan koşanların vücutlarına zarar verdiğini duymuştum, sabah 30 dakika orta tempo koşan sağlığına sağlık katıyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs Yurdaer Elay yazdı: Motosiklet naked olacak bir de İki naked bir hamama yakışır esprisi gelsin mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs Paylaş 25 Mayıs 180 den sonra anjiyoya alıyorlar efor testinde Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mayıs Yazar Paylaş 26 Mayıs (düzenlendi) Kafada kamera ile test. Benim olayım baştada görüldüğü gibi. Düşük yükte yüksek kadans sayesinde kalbi zone 2 de tutup uzun süreli sürüş yapmak. 26 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Kafada kamera ile test. Benim olayım baştada görüldüğü gibi. Düşük yükte yüksek kadans sayesinde kalbi zone 2 de tutup uzun süreli sürüş yapmak. Bu sana çok küçük kalmış yahu. Yayalara bebelere nenelere dedelere aman dikkat. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Beykoz Spor ormanında pes ettim. Paramparça oldum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs 10 km sonra katlanır bisiklet ile %14 eğimli parkurda araç sürmüyeyim dedim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Düzde gitmeye benzemez eğim. Yazdım hep. Havanda su dövüyordun. 29 inç lastiğe bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Düzde gitmeye benzemez eğim. Yazdım hep. Havanda su dövüyordun. 29 inç lastiğe bekleriz. 12 km sürdüm Beykoz Spor Ormanında. Ama 160 nabız üstüne çıkamadım. Bir sektörde 200 watt üzeri sürdüm. Zincir üstündeki direnç bisikleti burktu şimdi bakım zamanı. Yük altında şanzıman ayar tutmuyo. Çayımı içip şimdi girişicem. 31 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Kilitlerde boşluk var demekki pedala yüklenince burkuluyorsa 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Kilitlerde boşluk var demekki pedala yüklenince burkuluyorsa Keşke kilit olsa. Telli jant en düşük vitesde %14 eğime vurunca burkulma yapıyor zincir acayip yüksek çekişte tuhaf sesler çıkardı. 17000 tl değerinde tatlı su bisikleti ile yanlış yerde bisiklet sürdük. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Akort telleri yerine yeni oturdu. İlk burulmayı yaşıyor muhtemelen. Akortu bozulmadı ise artık tamam burulmaz yerine oturdu. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Yani o jant daha önce tork görmemiş. Zaten yeni kullanıcının 50 km yapmasından belliydi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs (düzenlendi) Baba kız 10 km yol yaptık. Ekler ile ödüllendiriyorum. Scooter ile eşlik ediyor 31 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Ekler olmadı şimdi o aktivite üzerine. Yer fıstığı güzel seçenek protein bol. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Ekler olmadı şimdi o aktivite üzerine. Yer fıstığı güzel seçenek protein bol. Bol etli hamburger olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs kaykay a binerken ki koruyucu ekipman listesi tam olarak nasıl? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bence sen kadansda hata yapıyorsun. Ayrıca ben sık sık yeme içme molası veriyorum. Birde en önemlisi Bir Türkün en güçlü olduğu yer kendi topraklarıdır. Gittiğin ülkenin havası sana yaramamış. 😄 Bu 70 km nabız ve hız . Buda en don halim. Burada sprint atıyorum. Ben senin sırrı çözdüm. Saatten auto-Pause açıyorsun. Durduğun an saymayı bırakıyor. Ben de diyorum acaba ne kadar süratli sürüyor ki sık sık yeme içmeyi de kompanse edip 29 inç lastiğe rağmen benim önüme düşüyor. Moralimi bozmuştun. 6. kilometrede ben de Auto-Pause açtım tüm zamanların en iyi istatistikleri geldi. Benim önceki attığım grafik her şey dahil, durunca da sayıyor şu içerken de, sürerken de. Tek nefeste ne kadar gidebilirsen. Zaten arazide 5km/h ortalama yapınca sonraki 2 saat bayılacak gibi oluyorum. Özellikle öksürünce. Yine de 190+ ritim sıkıntı aha dayıya sor. @Cem Dilmen Çağlar Bayur yazdı: kaykay a binerken ki koruyucu ekipman listesi tam olarak nasıl? Genelde yapılan: Tencere tip yarım kask - Dizlik - Dirseklik Ben olsam: Full MIPS Kask, kol ve kavak kemikleri için uzun dizlik ve dirseklik. Öğrenene kadar çok düşülüyor görüyorum ecnebi bebeleri. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Tabii ki sık sık duruyorum. Kahve molası çay molası su molası yemek molası atıştırma molası. Daha da bayırda ne işim olur Starbucks bile yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts